Sekr5 Zeybur-52 bende diyorum kız çocuğu öyle çok aşırı kilolu olmasa da olur 3 kilo yeterli geliyo ama doktorum canımı sıktı yok 10 gün karın çevresi geri yok haftasına göre çok zayıf
Mihriballim Serapmehmet_19 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım kuzum evet doktorumla kararlaştırdık salı günü sabah 10 da randevum var yatış verip fitille başlatacağız doğumu 🥰🙏
Serapmehmet_19 Mihriballim ayy kolay doğumların olsun inşallah ağrısız acısız sağ salim al kucağına, inşallah senin için en doğru karar budur herşey çok güzel olur inşallah, darısı da bizlere olsun inşallah ❤️🤲🏻
minikmucizem7_ Mihriballim Bende 37+2 neden fitille doğum başlatıyor ki bir sorun mu var 39 falan neden beklemiyormsunuz merak ettim
Mihriballim minikmucizem7_ ssvd olucak bizim inşaallah bebek daha fazla irileşmeden normal doğum şansımız yuksekken doğumu başlatacağız bebiş zaten kanalda ama kilosu gittikçe yükseliyor o yüzden 38+0 da doğum olucak
Mihriballim Sblbngl ahh amiinn inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım çokca dua edelim birbirimize ☺️🙏
Sblbngl Zeybur-52 yaa ben azcık yürüyorum eve gelince pert oluyorm karnım aşağıda diyemi bu kadar yoruluyorum anlamadım.
Zeybur-52 Sblbngl bende öyle birde çatı ağrım çok oluyor benim yattığım zaman falan resmen acıdan kıvranıyorum
minikmucizem7_ Mihriballim şimdi gördüm canım mesajını . Sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🥰Rabbim doğum kolaylığı versin 🙏🏻🤲🏻
Mihriballim Serapmehmet_19 amiinn inşaallah inşaallah bebeğim içinde benim içinde hayırlısı neyse o olsun . Rabbim hepimize kolaylıklar versin bı doğum yapayım mutlaka buraya yazıp haber vereceğim 🥰🙏
Zeybur-52 Sblbngl suyum normal çatı ağrısı içinde normal dedi bakalımm bebek bastırıyor git gide büyüdükçe
Sblbngl https://imgyukle.com/i/EeJvIt Bakın hanımlar benim karnım bu kadar aşağıya indi Ama bebek dogum kanalında değilmiş aşağıda dogum kanalına girer dedi doktoe en son.
Sgnn Sekr5 36+3 te 2666ydı. + - 400 gram yanılma payları var ultrasonların. Önemli olan sağlıkları kilo alınır