hmyrfnn3 nurcan_26g Benim arkadaşım Aralık ayında doğum yaptı. Bi sürü kişi ziyarete gitti eşide hep yanındaydı sizden duydum ilk defa. Diğer bir arkadaşım da 1.5 ay falan oldu sanırım oda aynı ziyaretçi rahat ağırladı. Siz hangi doruka gidiyorsunuz 🤔
hmyrfnn3 Feyzaerturk ben Şeyma Doğana gidiyorum gayet memnunum eşimde giriyor muayenede hatta geçen görümcemle gitti onu bile aldılar 👍
yesilkedi nurcan_26g bende doruğa gidiyorım ama doktorum bunların hiçbirini söylemedi ziyaretci alıyoruz dedi
yesilkedi nurcan_26g bende çekirgeye gidiyorum dün konuştum doğum için gün aldım fiyatı vs konuştuk. ziyaretçi kabul ediyoruz dedi hatta o yüzden suit odayı tuttuk gelen olursa ayrı bi oda da otursun diye.
yesilkedi Hmzm65 36 haftalığım fatoş hanım gün verdi. bizde gidip konuştuk suit odayı önceden rezervasyon yaptık. sonra boşsa görebilir miyiz dedik gittik baktık güzeldi normal odaları çok küçük ama suit oda genişti.
Hmzm65 yesilkedi kacinci haftaya gun verdi acaba ben çok rahatsız oluyorum fatosnhanim 39 da alacaz dedi de ben ozamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum 2.gebeligim ve aşırı derecede zor geciyor
Hmzm65 yesilkedi ben fatis hanıma olmamıştım sezeryani bende ilki geneldi bu spinal olacak .bende korkuyorum ama doktoruma güveniyorum.ama yengemi de fatos hanıma yaptırdık spinal oldu bir sorun olmadi