Demirssmomm Etgrlgz sizin söylediğiniz dr ücreti içindedir. Benim yazdığım hastanenin istediği. Benim dr dışardan o yüzden dr ücreti dahil olmadan söylüyorum
Elifgoktug1 Kezzbann çok üzüldüm sağlıkla olmanıza da sevindim🤲🌸 ben çok memnun kalmıştım acikcasi candan bir doktordu böyle birsey olmasına şaşırdım da😟
Kezzbann Elifgoktug1 Çok şükür tek tesellim kızımın sağlıkli olması. arkadasimin aynı durumdaki oglunda malesef zeka geriligi var şu an. Ihmali büyük ama şans işte kimine iyi tarafı kimine ters tarafı denk geliyo dr.larin
Feyzaerturk Hmzm65 Bende bugün hastaneyi arayıp bilgi aldım normalde hayat hastanesine gidiyorum ama doruk Fatoş hanıma dönmek istiyorum muayeneye babayı alıyorlarmış ziyaretçi için şuan grip salgınları sebebiyle kısıtlama varmış bir refakatçi kalabiliyormuş ama yaza doğru bu kısıtlama gevşetilebilir dendi
Hmzm65 Feyzaerturk tabiki aliyorlar .ay lütfen giderseniz selamlarimi söyleyin hamzanin annesi diyin o bilir canim doktorum .birkere gidin ne demek istediğimi anliyacksiniz
Elifgoktug1 Kezzbann Rabbım yardımcısı olsun onunda🤲🌸 evet demekki herkese aynı ilgiyi göstermiyorlar şaşkınım gerçekten keşke herkes mesleğini layığıyla icra etse bende gemlitke oturuyorum burda 2 kadın dogumcu var devlette ikiside degisik hele birisi yarın dudak bebeği farke tmemeis 9 ay söylememiş birsey bebek bir doğuyor yarık dudaklı üstelik taramaları falan hep yapılmış bebeğin ailesi perişan agliyordu bebeğin başında normalde met edilen bir doktor ama yaptığı hata çok büyük yani ultrason la bile görülen birsey yarık dudak ama helin görün ki ta doğumda görüyorlar ilgi yok demekki kiminde yada adam seçiyorlar
Kezzbann Elifgoktug1 ordaki dr.lari biliyorum evet kimse memnun değil bi tanesine gelmiştim hatta adını unuttum hamilelugimden önce kadın hastalıklarından. Allah iyilerle karşılaştırdık gerçekten çok önemli
Minel_234 Aayyssnn a bnmde o doktora randevum var ilk defa gdcgm cnsiyet öğrenmeye burdan beğenmeniz hoşuma gitti:)
Rabiikk Hmzm65 ozlemm58 sanırım doktordan doktora fark ediyor doğuma eşin alınıp alınmaması Dilek Doğan Baş alıyor normal doğuma hatta eşime göbek bağını sen kesebilirsin istersen demişti
Limons Rabiikk evet 76 tl ama bir sefer verip ikincisinde ucretsiz giriyorsunuz. Yani 38 lira vermis gibi oluyor.
Ikinciyeanne Uludağ üniversitesi tavsiye ederim muayeneler uzun sürüyor hoca asistan doktor bakiyor cok inceliyorlar ozel gibi birde asistanlar cok kibar ilgili inşallah dogum icinde iyidir 20 haftama kadar sehir hastanesine gittim YAŞAR CAN bin pişmanım 12.haftamda toxoplasma enfeksiyonu cikmis fark etmedi yada söyleme geregi duymadı bilgi vermedi bu sirada 2 3 defada osmangazi tipa muayene olmustum hic fark etmediler 20.haftamda tesadüfen uludaga gityim oradaki doktor daha önceki tahlillerime bakarken frk etti 2 hastanede hic tahlillerime dikkat etmemiş ilk defa gittigim halde yaptirdigim tum tahlilleri tek tek incelediler tedaviye basladim Allaha şükür bebegime bulasmamis ozen göstermiyor bazi doktorlar
Aayyssnn Feyzaerturk bugün gittim hastaneye. Muayene 250 TL olmuş. Doğum ucretide sezaryen ve normal doğum 4500, epidural olursa 5500. Fiyatın içine oda süsleme, kuaför, fotoğraf çekimi ve lohusa şerbeti dahilmis
BusraDerin16 Özel esentepe hastanesi Esra Arık 2. Bebeğimde de ona gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim