benimmdunyamm Askiletotomsu bencede böyle daha iyi oldu ne demek sana mı kaldı sanki onu demek benim çok canım sıkılirdi valla kac ay bekledim cinsiyet partisi için 🤣neyse ki doktorum çok iyi
La_le Askiletotomsu malesef bazen öyle oluyor canım benimde eşimin kuzenine hep kız demişler kadın odasını koyafetlerini hep pembe almış tokalar ama doğan erkek 😅😅 ne güldüm ama çocuk uzun bı sure kız kıyafetleri giymiş oda kaç doktora gitmesine rağmen sen düşün
Mutlubusrra Askiletotomsu bana da 15.de erkek 17 de erkek gibi dedi ama emin de değil plesenta gizliyor demişti bugün doktor
Askiletotomsu Mutlubusrra değişmesin umarım🌸 Elizzannesi değişmez inşallah 🌸 edis22 detayliya kadar kutlamalarimizi yapmış olcaz 😂😂😂
Elizzannesi 11+5 te kiz olduğunu öğrendim ilerleyen haftalarda 3 ayri doktor daha kiz dedi susn 26 haftalığız değişmez heralde artık
Pheebs Askiletotomsu 17 de kiz dedi bana da. Ayni siz gibiydim ya değişirse diye burdan cok etkilendim bir süre girmedim hatta 😂😂 ama 20de de kiz dedi artık değişmez heralde umarım kızlar cinsiyet değişti diye post acmam detaylidan sonra 😂😂
haklisinesracim Askiletotomsu kızlardaki çıkıntı da çükten aşağı kalır gibi değil de ondan kızlarını dümdüz olmuyor yani 😄
Pheebs Askiletotomsu Kordonla falan karistiriyolarmis ama nasıl karisiyo ben de anlamıyorum valla illa bi fark vardır goruntude 😂😂