Askiletotomsu 😂 şu değişti degisiyor’cular beni korkutuyor 😅😅😅 ( 15-16-18.haftalarda tahmin aldım bu arada üç ayrı doktordan )
benimmdunyamm Askiletotomsu hahaha maşallah bende görmüştüm biliyor musun bacak arasını ve kız olduğunu o gün tahmin ettim ama çok anlamayayim diye pek bakmadım kızmış 🤣
_momy_ Askiletotomsu o kadar haklısınız ki bu değişircileri görmek istemiylrum hergün değişti postu açılıyor canım bişi alıcaz içimizde kalıyor benimde 21 iki ayrı doktor kız dedi ama öyle yazılar okudum ki 30.haftada değişen mi detaylıda değişen mi dersin ❤️🌈🦋🦋😀
Askiletotomsu benimmdunyamm bide beni doktorumuz bugün sinir etti Eşimle girdim Dedim ki cinsiyeti soylemeyin kağıda yazın Sürpriz oluşturacaz Kızınız oluyor dedi Kizsam mi kizmasam mi bilemedim
benimmdunyamm Askiletotomsu hahahah aptal diyecen olmayacak daha ben girer girmez dedim hocam parti yapacam kağıda yazın Taamm yazarım dedi söylemedi 🤣hatta kağıda yazarken bize arkanızı dönün dedi
La_le Askiletotomsu malesef bazen öyle oluyor canım benimde eşimin kuzenine hep kız demişler kadın odasını koyafetlerini hep pembe almış tokalar ama doğan erkek 😅😅 ne güldüm ama çocuk uzun bı sure kız kıyafetleri giymiş oda kaç doktora gitmesine rağmen sen düşün
Pheebs Askiletotomsu 17 de kiz dedi bana da. Ayni siz gibiydim ya değişirse diye burdan cok etkilendim bir süre girmedim hatta 😂😂 ama 20de de kiz dedi artık değişmez heralde umarım kızlar cinsiyet değişti diye post acmam detaylidan sonra 😂😂
benimmdunyamm Askiletotomsu bencede böyle daha iyi oldu ne demek sana mı kaldı sanki onu demek benim çok canım sıkılirdi valla kac ay bekledim cinsiyet partisi için 🤣neyse ki doktorum çok iyi