ElanurMerayhan Bugün öğle saatinden itibaren kasık kısımlarımda alt karın denilen yerlerde sağ ve sol taraflarda sancılar oluyor sanki bıçak saplanıyor gibi ara ara giriyor sizce sebebi nedir
Melek-12 ElanurMerayhan bende aynı haftadayım alt karında ve genital bölgemde batma hissi var anlam veremedim ne olduguna
Elayvzz ElanurMerayhan aynısı bende de oluyor 15+4 günlük olduk ara ara giriyor agrı özellikle sol tarafıma normal rahim büyüdüğü için geriliyor diyorlar
Melek-12 Melek-12 ayaklarımı petege dayadım karnıma yavaş yavaş daireler çizerek masaj yaptım geçti ama benimde 3-4 saat sürdü bilemiyorum
ElanurMerayhan benimmdunyamm çok uzun süre sürdü mü öğle saatlerinde belirginleşti benim hala devam ediyor ama ara ara giriyor böyle bıçak saplanır gibi başka hiç bir belirti yok kanama gibi falan Allah korusun
benimmdunyamm ElanurMerayhan 2 gün öyle.oldu saniyelik bir şekilde batıyor geçiyordu sonra tamamen geçti
ElanurMerayhan benimmdunyamm aynen saniyelik ara ara giriyor korkcak bir durum yoktur yani dimi inşAllah
ElanurMerayhan Edaagokcee ay yaaa çok zor durum vallahi doktor öyle bişey de demediydi bana ama ilk defa oldu acaba öyle bişey mi benimde 🥺
Edaagokcee ElanurMerayhan çok dikkat ediyorsun medet öyle dendi protestan kullanıyorum şuan ve aşırı ağrı li umarım sizin aynı durum değildir
ElanurMerayhan Elayvzz internette araştırdım bir çok yerde öyle yazmış çok sık yaşıyor musun bu durum canım sende
Elayvzz ElanurMerayhan 15. Haftama girdiğim gün başladı hala daha var yani ara ara giriyor sonra geçiyor
Elayvzz ElanurMerayhan bende arada karnımın içinde karıncalanma mı desem gıdıklamamı tuhaf birşeyler oluyor acaba bebeğim mi hareketleniyor onu mu hissediyorum anlam veremedim sizde de oluyor mu böyle bir şey
Bukiiiiiiii ElanurMerayhan Bende ayni sekilde yasadim korkumdan tahlil yaptırdım idrar tahlili kam tahlili enfeksiyon yokmuş şükür bebek buyuyormus birde tepetaklal dönmüş yaramaz kızım bazen etrafında dönermiş buda tabi baski aci yapiyor🤗🤣❤
benimmdunyamm ElanurMerayhan amin canım ama benim dediğim gibi aşırı şiddetli bir ağrı değildi yani bir anda saplanıyordu geri geçiyordu gene oluyordu çok sancılıysa birşey diyemem tabi
Bukiiiiiiii ElanurMerayhan Hic merak etme kuzum yaramazlık yapıyorlar birazcik doktor korkma dedi bu haftalarda hem rahim büyüyor buda vajinaya baskı yapıyor sağlıkla al miniğini kucağına ❤🙏🙏🙏