Sinoooom Mihriballim ben 33 haftalığım 35de kontrol var hurma yesem böyle olur mu yada kefir sürekli içsem 😍
Mihriballim Sinoooom haftaniz erken 35 den sonra hurma yemeye başlayın hurma doğumu tetikliyor . Kefir içebilirsiniz tabiki yanında bide muz yerseniz hem tadı daha güzel olur hem bebise et olur birde kuruyemiş 😀🤭
Sinoooom Mihriballim muzu kuruyemişi çok yedim peyniri tükettim her gün iki yumurta yedim 33’e kadar çok güzel beslendim bugün doktora gittim tam 33 haftalığjm 2400 kilosu bebeğimin , haftam küçük olduğu İçin mi yediklerim yaramamış olabilir dimi 😍
Mihriballim Sinoooom aşkım yaramamış değil gayet iyid kilosu zaten bundan sonra çok hızlı alicak 😀🤭 haftada minimum 200 300 gram alıyor 35 den sonra
Betulsen34 Leyyaall moraliniz bozulmasin. Ultrason tam net kili veremiyor 200 300 gr asagi yukari farkedebiliyor. Birde kolay doğar
Leyyaall Betulsen34 doktorumda oyle diyor ama 3 hafta oncesinde 1800 du 3 haftda 200 gram cok az geldi bana
Betulsen34 Leyyaall oglum dogmadan once 3300 falan cikiyordu ultrasonda. 3120 dogdu. Az cikip sonradan daha kilolu doganlar oluyor. Benimkide bir ayda 700 almis. Saglikli olsunlar haftayla uyumluysa sorun yoktur.