Cansu1- 17 haftalık hamileyim 65 ile hamile kaldım 68im şuan. Kötü tarafı 3 kiloyu bir ayda aldım ilk üç ay hiç kilo almadım 😔😔😔 iştahım çok açık tutamıyorum kendimi
zlmkrgz Lavanta27 hiç merak etme ilk 3 ay anne vücudunda olan besinlerden besleniyor bebekler. Yediklerin yada yemediklerin çok etki etmiyor. Bende 42 kilo ile hamile kalmıştım kusmalarla verdim 15. Haftam bitikten sonra 3 haftada 8 kilo aldım 😅
Lavanta27 zlmkrgz maşallah ☺çok sağolun inşalalh bende o haftalara sağ salim gelip kilomuda alırım😊🙏🏻🤲🏻
Aaaarrrr _Berna_ çok fazla almışsınız bence dikkat edin sonrası sizin için sıkıntı. Şekeriniz falan olabilir
_Berna_ Aaaarrrr Şeker sonuçlarım gayet iyi geldi bi sorun yok. Bende şaşırdım bu kadar almama ama yemeden de duramıyorum iste
Duyguuuu0 _Berna_ aynı kaderi paylaşıyoruz bende senin gibiyim aman biz sonra veririz canım ye gitsin çocuğumuz sağlıklı olsun yeter
meryem_krkmz _Berna_ Ben 43 kiloyla hamile kaldım şuan 29+6 günlük hamileliğim var ve şuan 55 kilodayım🤭
Aslimanli_55 _Berna_ 39 kilo ile hamile kaldım şuan 43 kiloyum 19 haftalığım 😂 bende hiç almadım alsam diye bakıyorum
___Havva27 _Berna_ 68 ile hamile kaldım 20 haftalik hamileyim ilk başlarda 61 kiloya kadar düştük şuan 67 kiloyum şükür 🤲
neval270071 _Berna_ 63 kiloyla hamile kaldım 🤰🏻 şimdi 60 kiloyum 5.ayımızdayız 🧿 canım sen baya yedin galiba 🙈😱
_Berna_ neval270071 Ilk 3-4 ayda fazla yiyemedim sürekli mide bulantısı vardı. Sonradan başladım almaya
busra10_ _Berna_ bende 58 kiloyla kaldım 8 haftalık 1 kilo almışım bazıları hiç almıyor sadece karnı büyüyor nasıl oluyor 😅😅😅