Kartaaneesiii Ben 68-69 civarı hamile kaldım şuan 77 🥺🥺🥺 22 haftalık kilo almaktan korktukça sakınmaya çalıştıkça daha çok aldım anlam veremiyorum
EsilaMiracAyazEren_Moms _Berna_ Ben 55 kiloyla kaldım şu an 64 kiloyum. 34+6 yız. Afedersiniz öküz gibi de yiyorum 🤭😂
VeraAnnesi _Berna_ 80 de çocuk düşünmeye başladım diyete girdim 70 le hamile kaldım şimdi yine 80 oldum 28. haftada 😄 Vermeseymişim tam toparlak olurmuşum demek ki
Lavanta27 50 kilo ile hamile kaldım almak ne verdim kusmalardan mide bulantısından pek birşüy yiyemiyorum 46 kiloyum şuan inaşşalh ilerdeki haftalarda kilo alırım benim gibi zayıf olan var mı bazen diyorum zaylflıktan bebeğe zarar gelirmi🤷🏻♀️😌9 hafta 2 günlüğüz
zlmkrgz Lavanta27 hiç merak etme ilk 3 ay anne vücudunda olan besinlerden besleniyor bebekler. Yediklerin yada yemediklerin çok etki etmiyor. Bende 42 kilo ile hamile kalmıştım kusmalarla verdim 15. Haftam bitikten sonra 3 haftada 8 kilo aldım 😅
Ordu52 _Berna_ 56 la hamile oldugumu öğrendim sonra 54 e düştüm şuan 66 kiloyumm🤩🤩12 kilo 😃 27+2 yiz🐣🐣
Muriahmet Rekor bende kızlarrrrrr gelinnn gelinnnnn🤣🤣 80 ile hamile kaldım şuannnnnn 105 kiloyum 38+5 haftadaym🙈üçüncü gebeligim her hamileliğimde 24,25 kilo alıyorum boyum uzun cok aşırı belli olmuyor son aylarda ödem cok oluyor hadiii hayırlı doğumlar 😚😚❤️
eldasalkn 50 de hamile kaldım suan 72 kiloyum ve hala almaya devam 😂 bu arada 34+5 haftalığız bebekde 2.400