Mihriballim poncikveannesii 😀😀 istediğin kadar hopla zıpla ben yiyip içip yatıyorum diyor 😀😀🤭 sizin bebişin kilosu falan nasıl kanala girmiş mi doktorunuz ne diyor
Edanurta Mihriballim bende kanalda dedi 37 haftalik hatta bi hafta onden geliyor dedi kilosu 3500 civarinda dedi hic gelesi yok bu gidisle 41 licez
poncikveannesii Mihriballim kanala girmemiş baş aşağı duruyor kilosuda farklı çıkıyor sürekli 36 da 2900 dü 37 de 2700 çıktı geri geliyor dendi sürekli bi ileri bi geri çıkıyor hiçbirine inanasm gelmiyor artık doğunca belli olacak kilosu😂
Mihriballim Edanurta benimde bebeğim kanalda 37+1 olduk kilosu en son 3600 su salı günü suni alacağım iyice irileşmeden doğurmam lazım . Sizin ilk bebek mi
Edanurta Mihriballim evet ilk bebek doktora ne zaman dogururum diye sordugumda belli olmaz diyip gecistiriyor insallah daha fazla irilesmeden bende normal dogumla dogururum
Mihriballim poncikveannesii doğru ölçüm yapamıyorsa olur kuzum öyle aman çok iri olmasında doğurması kolay olsun 😀😀🤭 zaten bı iki sancı gelse kanala da gidicek TE yok gelmiyor 😀
poncikveannesii Mihriballim kanala girdğinde belirti oldumu peki benim sürekli bacak arası kemikler sızlıyor acıyorda görenler hala göbeğin yukarda kanala girmemiş diyor ağlıyasım geliyor🤣
Edanurta poncikveannesii benimde cati bolgem o kadar cok aciyorki doktora sordugumda normal artik cocuk kanala giriyor dedi hatta ultrasonda da kanalda oldugu cikti
Mihriballim poncikveannesii evet benimde bacak arası kemiklerim falan agiryor birde mesela tam seyimin üstüne hissediyorum başını baskı çok fazla sanki seyimin içinde böyle hareket ediyor gibi bı his var
iremcannn1907 poncikveannesii bende yaramadı canım ☺️ Çok aktif yaptım 2 hafta kadar, 41. Haftada sancılarım geldi sıfır açılmayla sezaryen oldum mecburi
poncikveannesii iremcannn1907 yorumlarda hepsi işe yarıyor demişti 🥺 boşuna koç burcu değiller demek😝
Boesie poncikveannesii 4 gundur yapiyorum ama yok🤷🏻♀️ 1 cm acilma ve nisanimda geldi 38 haftada bu gece 39 oluyoruz gelmiyo bebis🤦🏻♀️
iremcannn1907 poncikveannesii bende çok işe yaradığını duymuştum, burda da hemen doğurdum diyenler vardı. Bende senin gbi gaza gelmiştim. 2 hafta sürekli yaptım 😂 sonuç sıfır açılma saatlerce sancıya rağmen 🙈 bari 1 cm açıklık göreydim 🤦🏻♀️😂
Boesie poncikveannesii Cok umudum vardi bu videodan okadar cok kisi dogurmus kii😅 belkide 40lara yaklasinca etki ediyor bilmiyorumkii🤷🏻♀️
poncikveannesii Mihriballim benimde öyle ama kanala girmiş demediler hiç özellike batma hissi çok var