dilara_cinar99 Kızlar bu gün kontrolüm vardı kilodumda ıslaklık olduğu için doktora söyledim o da test yaptirdi gelen suyum değilmiş maalesef o sırada açıklık var mı diye kontrol ettiler açıklığım da yok sancım da yok napicaz bu doğumu başlatmak için bı akıl verin 41 de yatisim olacak böyle giderse🤦🏻♀️
Deletedmom_289 dilara_cinar99 aynı durumdayız bende burada bekleyeyim canım hurma yiyorum pilates topunda tepiniyorum ne gelen var ne giden Off offf
Durununannesi46 dilara_cinar99 yaza yaza bir hal olduk ama gelmiyor inatçı kuzular 😃 yarın benim de kontrolüm var bakalım kanala girdi mi açıklık var mı? 🙁
Greyandpink dilara_cinar99 39+2 ve kızlar size bişey dicem bu bebekler koç burcu.. bilmem anlatabildim mi 😅
dilara_cinar99 Deletedmom_289 Valla ya yapamadığımız kalmadı havalardan mıdır nedir içerisi sıcak diye gelmiyorlar sanırım 😅
Zeynep0806 Deletedmom_289 sizle aynı haftadayız bugün kontrolde 1cm açıklığım vardı hafifde sancı 3600 olmuş oğlum yarın tekrar kontrol var sezaryan isticem sanırım normal beklersem kilosu artacak ve zor olacak
Aysun1981 bende 39+4 ve aynı durumdayım 🥺 bide bebeğim büyük, normal istiyorum ama beklemekten de korkmaya başladım. Yarın sabah kontrol var, insallah nst de sancı çıkar, açılma var der doktor. Hepimiz saglikla ve çabucak minnoşlarımızı kucağımıza alalım 🧿
Deletedmom_289 dilara_cinar99 bende öyle düşünüyorum 😂 bu bebekler gelmemeye niyetli ilk doğumum olacak ve endişeliyim zaten kendi sancımla dıgurmak istiyorum inşallah suniye ya da sezaryene gerek kalmaz
Deletedmom_289 dilara_cinar99 ne kadar geldi ve yoğunluğu nasıldı o önemli canım çatı muayenesinden sonra bir damla gibi gelince nişan olmuyor
Deletedmom_289 Zeynep0806 benim en son 3.300 du canım ama ne açılmam var ne sancım sadece pozisyon almış ve normal dıguma uygun dedi çatım son 1 hafta gelmezse sezaryen yolu gözüküyor benimde kilo aldıysa zaten çok zor 😏
Durununannesi46 dilara_cinar99 işkilleniyorum bak 😀😀 gizli gizli bir şeyler yapıp da söylememezlik yapma 😀