Emossk Yalova77 görümcem orda yaşıyor sıcaktan nefes alamazsınız yazın o derece sosyal hayat hiç yok diyor bir tane AVM si var sebze meyve bir tek ucuz diyor
Yalova77 Emossk normalde biz de düşünmeyiz orda yaşamayı ama tayinci olunca insan mecbur en iyi alternatifleri yazmak istiyoruz 😊
Yalova77 Habus ya şu an hakkarideyim kar görmekten bıktık😂 burdan sonra da kavrulacağız o zaman tayin çıkarsa 🤦🏻♀️😂
elisammmm Yalova77 Herkes imkanları doğrultusunda gidiyor bir yerlere ona bakarsanız sosyal aktivite sıfır demiş arkadaş ama Antalya, İstanbul İzmir gibi bir yerlerde var her şey bol ama kiraları, şehir içi ulaşımı trafiği her şey pahalı ona bakarsanız 🤑
elisammmm Yalova77 Adıyamanlı olarak kesinlikle çok sakin bir yer Doğu demeye bin şahit ister halkı çok sıcak ve samimi kiralarda heryerde yüksek aslında şimdi normal bir ev 1500₺ den başlıyor..Okul ,hastane açısından da hiç sıkıntı çekmeyeceğiniz bir yer sebze meyve ucuzdur tek olumsuz yanı yazın çok sıcak ama şimdi her evde klima var hemen hemen 🤷♀️
Yalova77 elisammmm benim için hastane, okul kreş ve en önemlisi güvenlik oldukça önemli😊 onun dışında her ilin kendine göre artısı eksisi var ☺️
Asli1111 Yalova77 adıyaman güzel şehir canım çok büyük değil tam yaşanılacak şehir diyebilirim. Maddi yönden de uygun baya ben ordan koca aldım kendime ordan biliyorum 😃😃
kadertanrikolu Yalova77 hakkariden daha iyidir bence 😂bende Adiyamanliyim merkez de otrym çok sakin bir yer hastane okul açısından bir sıkıntı çekmezsin sosyal acıdan yanlış anlama paran oldumu her türlü gezersin kiraları gerçekten pahalı bide cidden sıcak ama iki 3 ay kadar sonra geri duzeliyo bende 37 haftalıgim doğurmadan gel bence 🥰
Yalova77 kadertanrikolu teşekkür ederim cevabınız için ☺️ Yaza tayinciyiz eğer Adıyaman olursa şayet anca Ağustos’ta gelebiliriz kızım 4 aylık olmuş olur o zamana kadar🙈😂