hills Edamesutbayik uzun ama güZel bir süreç . Az kaldı sabret canım . Bebeğini kucağına alacağın anı düşün zaman daha keyifli geçer en azından ☺️
hills Mucizeninannesi evet canım sertleşmeyi doktorum çok ciddiye aldı kontrolde farketti . Hemen nst ve alttan muayene etti filan .
hills BurcuPekkycztrkel bilemiyorum ki bundan 10 gün önce kalçamda kramplarım çok oluyor yürümeme bile engel şekilde deyince bana da magnezyum verdi . Kalçamdaki krampları geçirdi ama karnımdaki sertlik ara ara gelip gidiyor
Eylul2018 hills aslında kendimi hazırlamıştım da yorumları okuyunca bi tuhaf oldum erken doğum olabilir mi diye bende doktora gidince sorayım bari 😘
Yesim33 Kızlar benimde 35+2 oldum 3 4 gündür belimde ağrı var ama dayanabilcek gibi ve karnim hep sert oluyor bebek kendini kasiyordur diyorum ama agri yapiyor ve suan bile kasiklarimda bi hareketlilik var bebek cikicak gibi. Ben agrilari ve sertlesmeyi cok onemsemedim aslinda ama yorumları okuyunca acaba dedim tecrubeli anneler doktora gitmelimiyim . bu aralada agrilarim col oluyor caktirmamaya calisiyorum hep
hills Yesim33 kesinlikle gitmelisin ihmale gelmez canım . En aşından nst ye girsen sancın var mı yok mu için rahat eder
Rana38 Elfidam cok fazla yorma dedi doktorum am cok fazla yurumek yok genelde evde istirahat halindeyim sureklı nst ve kontrol yapılıyor
Merveozcelikcckl hills İnan bana bende çok zorlandım ama Doğumdan sonra ki 9 ayla ilgili hiçbir zorluğu hatırlamıyorsun hatta Doğum sancısı bile unutuluyor