_Mother_ HZE 37+0 da doğum yaptım canım ve bebeğim 2700 doğdu karnımda daha küçük tartıyorlardı normalde ciğer gelişimi önemli çok şükür benim kızım hiç küveze girmedi bir sorun da yaşamadım darısı başına
elif_4804 HZE 34 hafta 1900 47 cm normal doğumla bebek sahibi olmuş ve bebeği hastanede yatmadan 1 gün sonra taburcu olmuş bir anne olarak söyleyeyım erken değil . Hatta 37 den sonra bebek gelişimini tamamlamış olarak syılıuor ve normal karşılanıyor
MugeGuness HZE canım ablamda gebelik kolestazı çıktı. 37. Haftada almak zorunda kaldılar bebişi. 2 kilo 970 gram doğdu küveze falan da girmedi korkma normal karşılıyo doktorlar 37. Haftayı
mucizegebelik6 HZE protein kaçağı yüzünden 34+5 de arkadasim doğum yaptı 3 ay önce be bebek kuveze girmedi
Dunyammf HZE bendede vardı canım hiç birşey yapmadım bugün doktor normal dedi şaşırdım bende bol su tüket dedi
Emine003 HZE benimde rahîm ağzı yetmezliğinden dolayı erken doğum riskim var canım doktorumda inşallah 36 37 leri görürüz diyo ondan sonra korkma dedi inşallah bekler miniklerimiz sapasağlam alalım kucaklarimiza 🤲
kartanesi02 Melek1111 yok 2. Gün geldi ilk gün hastahanede mama verdiler bizde her ihtimale karşı mama aldık ama sadece eve geldiğim gün verdim oda çok az içiyor zaten 2. Gün hemen geldi bi daha mama vermedim mama vericek olursanız kaşık yada şırınga tercih edin ben öyle yaptım sütünüz gelene kadar