Anaadayi Minigindunyasi bize 10 yaşına kadar kullanır dediler bende bı daha baston alacağıma 5000 e tek kerede alıyım dedim araç koltuğu masrafın olucak sadece 1 sene sonra inşallah dedikleri gibidir
Minigindunyasi Gozi e bebeği git hamiltona uygun iki üç tane puset vsr onu alcksn cnm biri 500tllik bir puset hatta bide puset apartı alacaksn onu ikincide alablrsn satıyorlar gösterirler zatn nasl takıldığını
ggkca Gozi ben ayriyeten bir puset aldım hastaneden çıkarken, aşıya, doktora giderken onu koyup elimizde götürüyoruz, bebeğim kış bebeği olduğu için pekde dışarı çıktığımız söylenemez.
Gozi ggkca Bende alcam pusette arabayı daha erken kullanabilmek icin bişey yapılabilir mi acaba dedim
ggkca Gozi bugün hava güzeldi, yatar pozisyonda kızımı koydum arabasına çarşıya çıktık, hiç bir sorun yaşamadım kızım dolaşırken mışıl mışıl uyudu. Açılışı 48 günlükiken yaptik
Gozi Minigindunyasi peki o puset nereye takılacak ki diğer travel sistemler gibi çıkmıyor ki arabanın oturma yeri
Minigindunyasi Gozi e bebektekiler takior gösteriyor cnm hatta YouTube ulvi yilmaz diye biri var arabalar hakknda bilgi veriyor ben onada sordm burdaki gittiğim e bebek mudurude ilgilendi anlattı
Gozi Minigindunyasi Şimdi e bebekten o pusete baktım da 1400 tl çok mantıklı değil bence 2300 araba 1400 ana kucağı biraz daha koyup daha iyi arabalar alınabilir bence bir de hamiltona 31inden sonra zam gelcekmiş bu indirmli fiyatıymış
Minigindunyasi Gozi herşeye zam geliyor zatn dün 1800tlyd bugün 2300tl fln Hamilton alırsam ki alcm gibi puseti ikinci el alcm
Minigindunyasi Gozi hayr iki üç ccesit puset oluyo ama ikinci elde mutlaka vardır herkes herşeyi satiyo