bigunanneolucak https://imgyukle.com/i/Etkl6p Umutlarım git gide tükeniyor 🥺 Limonzeytin Gulcingezer @Habus @SemaArin @Mucizebb
Limonzeytin bigunanneolucak Daha yumurtlama yok devam edin teste her ay aynı gün yumurtlama olacak diye kural yok bekleyin elbet olur 😊👍 gönlnzce olsn
Gulcingezer bigunanneolucak koyulasacak o sabretmen lazim demekki biraz gec oluyo 16 17 18 bu tatihlerde de olabilir reglmz gecikiyor ya bazen bu da oyle olabiliyor skma canini sen
Limonzeytin bigunanneolucak Doktora gidip ymrta takibi yaptırsanz olmazmı orda görürlrr en azndan ultrasonda. Her ay ymrtlama olmuyo bazen benım mesela biay 1 ymrta bi ay 2 ymrta biayda 3 ymrta oluyodu değişiyodu aya göre gönlnzce olsn umudnzu kaybetmeyn
bigunanneolucak Gulcingezer normal zamanlarda olsa kendimi teselli edicem ama gec olabilirm diye. Ama ben klomen kullandım 😢
Burcu0707 bigunanneolucak herkezle kendini bir tutma sabret birde teste kafa yormak yerine 1 gun arayla iliski denersen zaten hamile kalirsin stres olmamis olursun😍
Mucizebb bigunanneolucak Kiz sacmalama bn gunde 2 klomn kulndim 16 da mi ne yumurtladim bkle az dha birden de koyulşabilir
ecem11 bigunanneolucak canım ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve ilk defa ovulasyon testi kullandım 2 kutu yazmıştı doktor kü normalde 2 kutu 3 sefer günde çok hemen yumurtlama görürüm sandım ama adetin 15. günü yumurtladım canım
bigunanneolucak ecem11 bende 2 kutu kullandım canım günde 3 defa ama ben hala göremedim sancım falanda var ama bilmiyorum 🥺
Habus bigunanneolucak sabret canım olabilir klomwn kullanmış olabilirsin ama yumurtan büyümüş belli ki olgunlaşmış sadece pik olmamış henüz yoksa bu test bu koyuluğa da ulaşmazdı.
ecem11 bigunanneolucak ben de aslında endişelenmiştim yumurtlama görmicem diye ama gördüm sen kaçıncı günündesin canım