cihandurumerve seda_seda93 bende şeker yükleme yaptırmak istemiyorum doktorum şeker ölçüm cihazıyla aç tok ölçüm yapmamı söyledi. Siz kaç gün ard arda ölçüm yaptınız? Birde değerleriniz yüksek çıktı o şekilde mi şeker olduğunu anladınız? Değerleriniz nasıldı diyetten önce
seda_seda93 cihandurumerve 1 hafta 3 öğün yemekten 1 saat sonra ölctüm hep 140 üstüydü doktorum ondan sonra diyet önerdi ona baslayınca da yine 3 ögün ölçtüm
guldenkvnc93 seda_seda93 Ben bugun şeker yüklemesi yaptırdım 50 mg içene kadar illallah geldi çok kötüydü gerçekten. Sonuç açlık kan şekeri 84. Yüklemeden sonra 126 çıktı çok şükür.
Pztf93 Villanelle Diyet programınız mı var. Ben bazen nasıl beslenmeliyim bilemiyorum. Habire yeşillik yoğurt ayran vs yiyorum😑
seda_seda93 Pztf93 liste yok bendede pirinc bulgur meyve tatlı ekmek hamur işi falan yok bende kafama göre yiyorum
Ozummm41 Gebelik şekeri çıkınca ağzımıza asla şekerli bi şey Sürmememiz mi gerekiyo ? Ben 3 haftadır diyet yapıyorum ama arada şekerli bi şey tüketsek ne olur bilemedim ? Etkiler mi bebeği ?