Derya-mihra Kızlar rüyam da kız bebek gördüm, erkek bebek de görüşmüştüm. Sizin rüyalarınız çıktı mı merak ediyorum cinsiyetini henüz daha gidemedim 🙈
Yigitinannesiyim Derya-mihra Cinsiyet belli olmadan önce hep erkek bebek gördüm rüyamda hep erkek hissettim ve erkek 💙
Mlkysf Derya-mihra bana da rüyamda doktor kız da olabilir ama erkeğe daha çok benziyor büyük ihtimal erkek ama biraz daha bekleyelim diyor ben gidiyorum kız elbisesi alıyorum kesin kız olacak diyorum 🤭bakalım hangisi çıkacak 😃
1299 Derya-mihra ıkı oglumda kız bebek gördüm tersı cıktı😂bu seferde erkek gördüm ınş tersı cıkar dye ümit edıyorum😀
NeseA Bende sürekli kız bebek görüyordum arada erkek görüyordum:) cinsiyet öğreneceğimiz gün küçük oğlu mu rüyamda gördüm:) sonuç erkek canım:)
Derya-mihra NeseA umarım bana da öyle olur bir kızım var bir de oğlum olsun çok isterim Allah ikisini de yaşatsın inşallaj ❤️
NeseA Derya-mihra amin inşallah canım Rabbim gönlünde geçeni sağlıklı hayırlı bi sekil de versin inşallah sana bu mübarek günlerde 😘😘🤲🏻
Kaktuslu89 Bende kızlarımda hep erkek bebek görmüştüm rüyamda bundada kız bebek emzirdiğimi gördüm erkekmiş yani benim rüyalarımın tersi çıkıyo 😅😅
Gozdgn Derya-mihra hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah anneler hisseder bebde hep kiz hissediyordum oyle cikti😂
Asil_hatun Derya-mihra ben ilk oğlumda yaşlı bir adamın bana erkek tarağı verdiğini gördüm ikinci oglumdada mavi erkek kıyafeti alıyordum mağazadan