Sevgioguz BEN DE KARAR VERDİM SONUNDA KIZLAR ☺️☺️ Çok güzel isimler veriyorsunuz evlatlarınıza 🧿 Ben de kız olursa KARSU 🤍 erkek olursa HAN 🦋
Bahar_yldz Sevgioguz 32+2 olduk daha ismini yeni koyduk. Burak Han olacak Allah’ın izniyle. Bütün bebişler sağlıkla gelsin inşallah🤲🏻🤲🏻
eylulmucizesi27 haticerabia45 haticerabia45 bizde kararsızdık 30+4 üm daha bu hafta karar verebildik dedim çocuk isimsiz doğucak bu gidişle 🙈 Ama sonunda içimize sindi ✨ umarım sizde en kısa zamanda karar verirsiniz 🌸
haticerabia45 eylulmucizesi27 inşallah canım ben birde paylaştım durumda Göktuğ diye 😂😂🙈🙈 millet karar ver artık diyecek en son
Skrnuum Sevgioguz iki oğlum var.Utku ve Ufuk.şimdi 18 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah.kızım için Duru ismini düşünüyorum ama değişebilir.
Cemretoprak Sevgioguz benimde kızım olacak 27. Hafta bitti . Damla olacak galiba babası damla diyor bişey demiyor🙇
Yaseminf Melllltemm evet tasavvuf edebiyatında aşk demek aynı zamanda aşk şarabı anlamında da kullanılmış ama dediğim gibi ben aşk anlamını baz alıyorum bu yüzden yanına da beren ekliyoruz tercih kendisinin olsun can ismine de cin demişler yukarıda 🤣 ama koymak isteyen kişi o anlamda koymak istemiyor
gbyalcin Sevgioguz son aya kadar Melek Gülce koyacaktık ama son ay Melek Neva diye fikir değiştirdim. Şu an kızımın adı Melek Neva 💜
Mylife06 Sevgioguz kızımın adi Elvin❤️ ben koymuştum. Şimdi oglum olacak. Eşim kendi adini verecek. Uğur 🐞
Gizemsgumgum Ubuntum çevremizden gelen öneriler, internet, eşim aram tigran hayranı aynı zamanda :) bi de dün nişanyanadlar diye bi site buldum 8000 tane isim vardı :)
2107 reyhansylmzz bir isme kaç kere baktım başka başka yerlerde her yerde aynı cıkdı yanı Allahın hediyesi demek cok sağol söyledıyın için
Tuliy5 2107 İsim sitelerinden değil, direkt Kuran’dan bakın. Kuran mealinde ücret olarak geçiyor Ecrin 😅
2107 Merve2022 a bizde sadece Ecrin koyucaz yanına ne kadar duşundum bulamadım o yüzden tek Ecrin oldu🥰
2107 reyhansylmzz cok kötü kı fotoğraf atamıyorum ben burdan ne kadar uraşdım olmadı yoksa bir kaç tane atardım okurdunuz