Merveiz EsilaMiracAyazEren_Moms bende ayaz düşünüyorum ama herkes ayazlarin yaramaz olduğunu söylüyor bide soğuk bir kişilik olur mu acaba diye soguttular isimden ama o kadar hoşuma gidiyordu ki başka isimde begenemiyorum çok kararsız kaldım 31.haftadayim isimli tulum yaptircam onu bile bekletiyorum
EsilaMiracAyazEren_Moms Merveiz Ayy Allahım yaa 😂😂 Her kim dediyse uydurmuş. Ne alaka canım. Ayaz diye üşürmüş. İsmi Rüzgar olanlar esiyor muymuş 😂😂 İnanmayın böyle şeylere içinizden ne geçiyorsa onu koyun ❤️
Kuboss01 Sevgioguz bizdede daha belli değil cinsiyet kiz olursa aselzümra erkek olursa cihangir yada muhammed ali🤩
eylulmucizesi27 haticerabia45 haticerabia45 bizde kararsızdık 30+4 üm daha bu hafta karar verebildik dedim çocuk isimsiz doğucak bu gidişle 🙈 Ama sonunda içimize sindi ✨ umarım sizde en kısa zamanda karar verirsiniz 🌸
Eelliiff1234 Oğlum olursa hep Yusuf istemişimdir ama eşimde Abdullah diyo Kızım olursa da hifa Hafsa bu iki ismi seviyorum eşimle nasıl ortak bi noktada buluşucaz bilmiyorum vala daha isim konusu açılmadı neler olacağını görücez 😅
Oznurgumus Eelliiff1234 ben ilk çocuğunda anlaşma yaptım ismini ben koyarsam besiktasli olur o koyarsa galatasarayliyim ben gs ki olur dedim sonuç ben koydum çınar adi 🤣🤣