Deletedmom7373700 Srdm inşallah canım çok heyecan yaptım valla 🙊 uygulamaya da girince şimdi 39 günlük yazıyor arkadaşım 40 günlükken gördüm falan demişti bir umutlandık inşallah görürüz bizde 🥰
Srdm Deletedmom7373700 bence haftası daha geri değilse görürsün benim 4+5 yi karından göründü canım inşallah 🙏🏻🤗
Pelinakcn Deletedmom7373700 4+4 te doktorum göremeyebiliriz dedi ama hemen gördük keseyi 🙏🏻 Adetim 4 gün gecikmişti bence görürsünüz
_bebegimibekliyorum_ Srdm benimde nisanın ilk haftası inşallah kalp atışlarını duyarız ikimizde ☺️ ilk bebeğim istemedende olsa heyecan ve stres yapıyorum bazen🙈
Deletedmom7373700 _bebegimibekliyorum_ inşallah canım bende çok stresliyim ultrasonda göremedik maalesef kan verdim onu bekliycem
Deletedmom7373700 Meryy69 normal ultrasonda göremedik biz rahim biraz içe dönük olduğu için vanijal ultrason ile baktı ama emin olamadı belli belirsiz bişey var dış gebelikte olabilir emin olmak için kan testi yapmamız gerek dedi 😔 kan verdim bekliyorum
Pp0634 Öğrendiğim de 5 haftalikti kesryi o zaman gördük 1 sonra kalp atışı duyduk sende görürsün kasma bu kadar herşey nasip
Deletedmom7373700 Karairem001 kanda gebelik gözüküyor dedi doktor 🥰 211 e çıkmış değerim ama emin olmak için 28 de yeniden kan vercem dış gebelik olmadığıyla ilgili bişey diyemem 28 de belli olur dedi eğer değerim 480 ve üzerine çıkarsa 1 de ultrasonda gözükür dedi