Deletedmom7373700 Son yumurtlama dönemin martın 3 de adetim 16 da olması gerekiyordu olmadım bugün gecikmemin 9. Günü dün test yaptım pozitif çok net bir şekilde bugün doktora gidip kan falan da vercem keseyi görebilir miyim acaba göremezsem ne kadar sürer görmem
Deletedmom7373700 Deletedmom4548454 maşallah 🥰 benim sanırım keseyi görebilmek için 1-2 hafta daha beklemem gerekecek
Srdm Deletedmom7373700 4+5 te gördüm canım karından ultrasonla adetime göre 5+1 di gitiiimde kese 4+5 haftalıkmış
_bebegimibekliyorum_ Srdm bende 5+2 haftalık diye gittim ultrasonda 4+6 çıktı☺️ sonradan gününe yetişiyor diye okumustum biryerde. öyle oldu mu sizin
Srdm _bebegimibekliyorum_ ben şu an daha 5+2 yim ultrasona göre hesaplıyorum artık adete göre 5+4 diğer kontrolüm nisanın ilk haftası 🤗
Srdm Deletedmom7373700 son adete göre hesapla canım ama ultrasonda farklı olabiliyo farklı çıkarsa o haftaya göre devam ediyosun
Deletedmom7373700 Karairem001 bugün randevum var canım 1 saat sonraya gidicem kan tahlili falan vericem ultrasonda bakar mı bilmiyorum hemen ama inşallah bakar da gözükür 🙏🏻
Deletedmom7373700 Srdm 5 hafta 4 günlük gösteriyor ona göre 39 günlük çıkıyor uygulamada 🥲 inşallah görebilirim ya gidince teşekkür ederim 🙏🏻
_bebegimibekliyorum_ Srdm benimde nisanın ilk haftası inşallah kalp atışlarını duyarız ikimizde ☺️ ilk bebeğim istemedende olsa heyecan ve stres yapıyorum bazen🙈
Srdm Deletedmom7373700 inşallah görürsün canım ama büyük ihtimal görmesi lazım adete göre olmasa bile yine 4 haftayı geçmişsindir 😊
Deletedmom7373700 Srdm inşallah canım çok heyecan yaptım valla 🙊 uygulamaya da girince şimdi 39 günlük yazıyor arkadaşım 40 günlükken gördüm falan demişti bir umutlandık inşallah görürüz bizde 🥰