busey_42 tedavi görüyordum ben ve eşim çok istiyorduk baya bekledik ben umudumu kesmiştim ama eşim hep umutluydu eşim ailenin tek çocuğu olduğu için hemen hemen herkesin gözü bizdeydi olmadı mı hamile misin değil misin artık ortamlara gitmek bir facia gibi geliyordu bana bir keresinde adetim 17 gün gecikti kaç kere kan testi 3 kere idrar testi yaptım hep negatif sonuç aldım doktora gittim kistlerimin hâlâ yerli yerinde olduğunu yumurtalarında çok tembel olduğunu söyledi bana bir kaç ilaç verdi kullandım daha sonra çok ağır bir grip geçirdim acile gittim bana grip ilaçları falan yazdı ama içimden bir ses o ilaçları kullanma diyordu eşime kullandım diyip atıyordum adet günüm geldi olacakmışım gibi ağrılar o an tüm umudum tekrar kesildi 3 gün gecikti beşinci güne kadar daha öncede gecikmelerim olduğu için hamilelik değil diyordum taa ki rüyamda uzunca bir sofra gördüm ben baş köşede eşimde karşımda ve sofranın etrafında da kız erkek karışık bir sürü çocuk hepsinin önünde de birer adet yumurta uyandım tekrar uyudum bu defa bir kase pekmezi kafama dikip içtiğimi görüyordum sabah oldu annem aradı rüyamda seni gördüm dedi bebeğin oluyordu bende bir umut rüyalara dayanarak gittim test aldım eve geldim testi yaptım daha elimdeyken çift çizgi gördüm ve gözyaşlarım sel gibi aktı oturdum banyoda yarım saat boyunca ağladım böyle işte baya uzun oldu özür dilerim 🙈 şu an 8+1