busey_42 ben annemi kaybettim ve annesiz gecirdigim ilk anneler gününde sabah uyandigimda icimden bir ses test yap diyordu. Önceki ay negatif oldugu icin bosver zaten yoktur diyip yapmadim, ramazan bu arada orucluyum.. öyle böyle derken aksam saat 18 civarlarinda youtubede bir videoya denk geldim „hamileyim“ diye. Kiz test yapiyor, pozitif cikiyor agliyor vs. Onu görünce cok agladim ve bende bir yapayim, yoksada bilirim hic degilse dedim ve kalktim test yapmaya.
Testi yaptim, camin önüne koydum o arada cöpünü camin önündeki cöp kutusuna atiyorum, gözüm kaydi egilirken test cubuguna baktim. Bir baktim kabak gibi cift cizgi. Benim adetim asiri düzensizdir bazen 6 haftada bir gelir bazen 2 ayda. Oyüzden hic umudum yoktu hemen olacagina dair ama Rabbim denememizin ikinci ayinda nasip etti sükürler olsun simdi oglum üc aylik 🤲🏻❤️ Ilk gördügümde hüngür hüngür aglayip arkadasimi aramistim ne yapacagimi bilemedim. Cok istiyordum cok dua ettim her orucumu acmadan Allahim en hayirli zamanda bize hayirlisiyla saglikli bir evlat nasip et diye.. cok sükür rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin 🙏🏻❤️ Esim evde yoktu o arada, gelmeden nasil söylesem nasil süpriz yapsam derken geldi eve. Ben agliyordum zaten sordu hemen ne oldu diye, tutusturuverdim eline testi. Agladik sarildik öyle 😊