Annekuzusu_Ayaz Kızlar 32 haftalığım bebeğimin karın çevresi gerideymiş ne yemem lazım kilo alması için
burcuo Annekuzusu_Ayaz Ben kahvaltılarda avokado, kaşar peyniri, fındık ceviz gibi şeyler yemeye çalıştım. Tabii miktarları abartmamak lazım. Ara öğünlerde muz + süt falan yemiştim. Haftasına göre normal gidiyor kilosu.
Melek1111 Annekuzusu_Ayaz geçen hafta balık yağı içiyordum ve her gün et ürünleri yemiştim .Bebeğin haftası bile ileriye geçmişti çok kilo almıştı .Bu hafta balık yağını bıraktım eşim evde olmadığı için her gün ekmek pizza hamburger tost ile geçiştirdim ve sadece 100 gram almış bebek .Balık yağı ve et yiyin kesinlikle
Burcusenkoc Annekuzusu_Ayaz hergün 2 yumurta 2-3 tane ceviz , mutlaka meyve portakal elma muz , kaşar , süt , tahin pekmez , et ve balık yeşil mercimek kabak çekirdeği çiğ badem 😊 ağırlıklı beslen mutlaka etkisini görürsün
Villanelle Protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor. Sakın nesquik vs diyenlere inanma. Muz diyenler de olacaktır, abartma şekerli. Kaşar peyniri diyenler de olacaktır, tuzlu bir şey. Tansiyon yükseltir bilgin olsun
Busra6034 Muz süt kaşar peynir ceviz kabak çekirdeği çig badem bol bol süt ve süt ürünleri et baklagil yeşil mercimek.
Hmzm65 Melek1111 balik yagi dediğiniz omega 3 mu benimde bebeğimin karnı 2 hafta geriddn doktor ocean mumy omega 3 multivitamin verdi 1 haftadır kullanıyorum acaba etki etmismisidir
Kayasabiha Melek1111 balık yağı bu eczanelerde satılan mi eğer uysa zararlı degilmi bende balık yemiyorum hic
Melek1111 Annekuzusu_Ayaz süt yoğurt yumurta organik olarak hem de her gün yiyorum ama onlar hiç fark etmemiş demekki et çok önemli
kahvesever__ Annekuzusu_Ayaz her sabah ve yatmadan önce bir tane muz ye ve süt iç çok faydasını görürsün
guzel_anne1 Annekuzusu_Ayaz canım Haşlanmış yumurtanı günlük 1 bardak sütünü beyaz peynirini yeşilliğini kabak çekirdeğini bir kase yoğurdunu 1 adet muz ve elmayı gün içine yay ve mutlaka ye.
Hicran-01 Annekuzusu_Ayaz ne zaman kullanmaya başladınız.?? Dr. 1 hafta geriden geliyor dedı kusmaktan hiçbirşey yiyemez oldum, herşeyden tıksınıyorum.takvıye alsam en azından faydası olur mu
Oznursahgul Annekuzusu_Ayaz kuzum sabah kalkınca ve akşam yatmadan ballı sütle muz ye Gün içinde kabak çekirdeği ye birde yulaf yoğurt muz pekmez karıştırıp ye öğlenleri mümkün olduğunca bir parçada olsa kırmızı et haftada 3 kez ve kaşar peynir bunları öğünlere yayarak ye
guzel_anne1 Annekuzusu_Ayaz yaramaz olur mu zaten bebeğe kilo aldıran hem de sağlıklı kilo aldıran besinler bunlar ama herşeyden önce moralini yüksek tut ve güzelce beslen
Oznursahgul Annekuzusu_Ayaz elbette olur oda protein içeriyor ama diğerlerinde tavsiyem Yemen inanılmaz etkisi var
Melek1111 Hmzm65 normal decavit vitamin ve Demir hapı kullanıyordum bebeğim biraz geriden gelince doktora sormadan gidip balık yağı hapı aldım .Çocuk bi anda 1 hafta öne geçmiş .Nasılsa öne geçti bırakayım dedim.Bu hafta sadece 100 gram almış ve haftası ile uyumlu hale gelmiş yine .Doktora ben balık yağı hapı aldım içiyorum deyince Ya vitamin kullan ya balık hapı ikisi de aynı şey zaten ikisini aynı anda kullanmana gerek yok demişti ama ben buna rağmen içmiştim .Bugün tekrar başladım balık hapına .2 hafta kaldı doğuma kilo alsın diye