Esmaonur ikimelekannesii22 doktorum bana 22. Haftadan itibaren sola yatarsan daha iyi olur demişti. Kan akışı açısından. Tabiki hep sola yatmak imkansız bir süre sonra uyuşuyorsunuz çünkü 😄 22den sonra yüz üstü ve sırt üstü yatmamamı söylemişti
ikimelekannesii22 Cansugamze_ haftasına gorede değişiyor sanırım ileriki haftalarda sola yatmak daha cok onemli
Cansugamze_ ikimelekannesii22 evet sırt üstü sakıncalı tansiyon düşermiş doktorum sırt üstü yatma demişti
Crystal Benım ufaklık sol tarafa yatırtmıyor . 22 haftalığız . Ne zaman sola dönsem resmen ben varım burda diye vuruyor 😂şimdiden eşimle arama girdi kızım . Eşime sırtımı dönüp mecbur sağa yatıyorum 😂
guzel_anne1 Crystal aslında bu çok güzel bir durum bebeğe kan akışı mükemmel derece de gittiği için sola yatışta resmen parti de gibi tekmeliyor 🥰🥰 Bu arada kadın doğum başhemşireyim. Gönül rahatlığı ile sola yatın attığı her tekmenin mutluluğunu yaşayın derim 😊
guzel_anne1 ikimelekannesii22 evet canım uyku esnasında ister istemez sırt üstü veya sağa dönük vaziyette bulabiliyorsun kendini ama en güzel sola yatmak. Sola yatarken de tamamen kolunun üzerine değil beline destek bir yastık koyarak göbeğini sola düşürüp yatabilirsin. Ben normalde yüz üstü ve sağa yatan biriydim. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk aydan itibaren sola yatmaya alışmaya çalıştım. Normalde 7. Ay ve sonrasında önemli yattığın pozisyon öncesinde yüz üstü harici istediğin şekilde uyuyabilirsin. Kadın doğum hemşireyim bu arada a
Cokomik ikimelekannesii22 benim doktorum 28. Haftadan sonra sola donuk yatmaya baslayabilirsin demisti