Yasecer Canım bende vardı yüksekti gebelik şekerim yeni doğum yaptım doğumdan sonra odaya gelince anında geçiyor ☺️ Doktor pleaantayı çıkarınca geçer zaten demişti ama ilk hafta yine dikkat et demişti şuan normal
ftmkucuk Yasecer benimki tam şeker bile dememez evde ölçümlerim cok ideal çok sükür cok mınık oynamalar oluyor sadece. Ama soyledikleriniz benı cok mıtlu etti masallah geciyor o zaman hiç endişe etmeye gerek yok Allahın izniyle🥰
mlssrn ftmkucuk benim gebelik şekerim vardı günde 3 kere insülin yapıyordum öyle ciddiydi yani doğumdan sonra hemen geçti ☺️
ftmkucuk Villanelle bu arada aklıma takıldı. Açlık kan şekerini düşürmek için ekstra neler yaptınız. Ben dikkat ediyorum ama arada kaçamak yapıyorum acıkcası😬 açlıgın bu sabah 95 vıktı bazen cok daha düşük cıkıyor. Ne kadar sürede düştü sizim ve neler yaptınız acaba😇
Villanelle ftmkucuk ilk başlarda benim de 90 95 seviyelerinde çıkıyordu. 2 3 hafta diyetten sonra kendiliğinden düştü, herhangi bir şey yapmadım ekstra olarak açıkçası 😊
Melekk-911 ftmkucuk benim diyete rağmen acliklarim yüksek çıkıyordu. Şu içtiğim şişeye küçük bir parça çubuk tarçın atıyorum içiyorum gün içinde. Acliklarim şükür düzeldi
ftmkucuk Villanelle maşallah diyeyim 😇 ben daha dikkat edişimin 4. Günü düşmesi için biraz daha vakte ihtiyacım var sanırım acele etmişim 😅 en az bi 10 güne anca düzene girer Allahın izniyle🙏
ftmkucuk Melekk-911 süper cok sevindimm canm😇 tarçın birebir gerçekten. Bende suyuma çubuk tarçın atıyorum mutlaka gebelık şeker söz konusu olmasa bile çok sağlıklı yapmak gerekiyor bunu. Yogurduda mıtlaka tarcınla tüketin toz tarcın benm tokluklarım bu sayede düşük cıkıyor cok sukur. Tabi yürüyüş hareket olmazsa olmaz.
Villanelle ftmkucuk arada yapıyorum ama şöyle. Diyelim canım çok tatlı istiyor. Sadece 1 çatal alıp kalanı kocama kakalıyorum. Ya da bir ısırık alıp kalanı ona yediriyorum 😂
ftmkucuk Villanelle çok mantıklı bu süreçte eşler Alsın kiloları bizim yerimize😁 düzene girdi senin ama hala devam ediyorsun dikkat ediyorsun sanırım. Kaçıncı hafta hayırlısıyla? Biz 27+2 yiz bugun🧿🙏
ftmkucuk Villanelle 36+1 mi baya erken şeker sebebiyle mi🙏 Gözünüz aydın tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın insallah . Benm daha yolum var sabırla ilerliyoruz🥰