Kızlar 39 +1 haftalık hamileyim sancim az var ama bi gıdım açılmam yok özele gidiyorum artık dayanamıyorum ağrılarım çoğaldı sancim çoğaldı geceleri uyuyamıyorum ilk gebeligim normal doğum istemiyorum yarın sezeryana giricem dualarınızı eksik etmeyin bebisim 3300 kilo şuan acaba yanlış mı yapıyorum beklememekle doktorum normal doğum için bekleyelim diyor bense biran önce bebisime kavuşmak istiyorum 🙄🙄
Sezeryannn
Sen kendini neye nasıl hazır hissediyorsan öyle ol canım .. Bence burda kimseye fikrini sorma her kafadan bir ses çıkacak çünkü.. Fizyolojik olarak normal doğuma uygun olabilirsin ama psikolojik olarak olamaya bilirsin. Sezaryen öcü değil bir ay önce oldum kendi isteğimle bebeğim 3 kg doğdu ve ödemler gidince 2600 e kadar düştü şuan gelişimi kilo alımı gayet iyi çok şükür sütümde hemen geldi mutluyum 🤍
Damlanurr valla suni sanci almaktansa direk sezaryene gir ben 2 gun suni sanciyla sanci cektim bir gidim acilma olmadi en son sanciyi cekmemle kaldım sezaryene alindim
@Babyturan ran"#p21283638 böyle şeyler görünce rahatlıyorum etraf hep kötülüyor
Wonderful_mom dualarınızı eksik etmeyin kızlar sagolun 🥲
Clementinee benim bebe 3300 ödem giderse kac olur acaba sen tam kaç kilo doğurdun bebisi ödemeden önce
Damlanurr Rabbim sag salim evladına kavuştursun insallah 🌸
Benim ilk çocuğum sezeryan erken doğum olduğu için mecbur kaldım ben ama çok zor sezeryan dayanılmaz acı hıssettım belkı de genel anestezi olmasam daha ıyı olabılırdı ama bana göre çok zordu
Wonderful_mom sağol canım benim 🥰
Damlanurr tam 3 kg doğdu canım ama sonra hızla kilo alıyor 😇
Eymen-48 belden mi yoksa komple mi bayiltildin
Şimdi 9 sene gectı aradan ıkıncıye hamıleyım 13 haftalık ıstersem normal olabılıyormus ama ben yırtılma olur dıye korkuyorum hala mecbur yıne sezeryan olcam sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah Allahım 😇
Clementinee sağlıklı olsun da zayıf olsun canım
Damlanurr niye yanlış olsun insan kendini bilir haftanız çok çok iyi bebişin kilosu da iyi stres yapmayın yorulduysanız kendinize eziyet etmeyin
Eymen-48 bende o alttan yırtılma olayından korkuyorum ablam tuvaletini bile yapamıyosun dedi sezeryan daha iyi dedi yarın hayırlısıyla inşallah
3oglanannesi işte ne bilim canım daha yeni birine de söyledim keşke bekleseydin erken dedi biraz korktum onca bekledim 1 hafta daha mı bekleseydim dedim
Diğer türlü korktum çünkü acı hıssetmıcektım ama normal bana dokunduklarını hıssedecektım dıye düşündüm hep aklımdan çıkmaz o an dıye genel anestezı ıstedım en ufak soğukta falan çok sızlıyordu karnım şişiyor bi de normal Doğum gibi kılo veremıyosun karnını saramıyorsun
Eymen-48 komple bayılmak mj iyi yani