Tugce123- MM5 valla canım kahverengi mi gördüm pembemi bilmiyorum ama dalgınlıgıma geldi gördüğümde o yüzden tam olarak gördüm diyemicem özellikle beyaz camasır giyiyorum bugün gene hep sarı akıntı oldu camasırım
Tugce123- Sevda-123 ayy belkide sabah birden agrım olcak hastalancam merakla bekliyorum sabahı normalde akşamdan başlardı bu agrı ama cuma cumartesi oldu sanki bugün bitti hiç hastalanma hissi gelmicek bidaha gibi hissediyorum ama inşallah sabah birden bire gelmez 😂
Tugce123- Sehrbnon12 yarın yapıcam gercekten insan çok etkileniyor negatif göre göre yarın gecerse reglim yapıcam büyük gün 🤭🤲
RonyaArin Tugce123- canm silik cizgi gorunuyor kaç dk da çıktı bugün senin regl günün insallah olmazsn
Tugce123- Deletedmom_78 artık o kadar negatif gördüm kiii buna bile emin olamıyorum sevincimi yaşayamadım normalde oturur aglarım ama emin olayım kesin o zaman duygu patlaması yaşıycam 😂
RonyaArin Tugce123- kız hemen kan ver öğlen den sonra çıkar. Ay hadi insalah evet bende bliorm olmayınca çıkmaz valla demek silik çıkmış sa geç dollenme dir
Tugce123- Sehrbnon12 kan için sabah saatini kaçırdım canımm testte belli olsun tekrar yapcam cıkarsa hamileyim demek kocama süpriz yapıp akşamada birlikte kan testine gideriz 🥰
Tugce123- RonyaArin valla bilmiyorum canım e bide biz düzenli yaptık bi dolu bi boş hangisinde tuttu bilinmez arkadasımın adete yakın tutmuştu mesela ❤️
RonyaArin Tugce123- hayrlisi olsun inşallah ama sen en başından beri zaten hamileyim kesin diyorsun belkide içine dogmustur .insallah minnoş vardır ve sağlıkla gelir
Sehrbnon12 Tugce123- hadi bakalım comfort erken gebelik testi varsa onu al yap kuzum onda zaten net cıkıyor