Bsragrkan Tugce123- kuzum ne soracağım kaset testler kandan bile geç çıkar diyen var, ama erken gebelik testi de yanıltır diyen de var en doğrusu hangisi aceba bilgin var mı 😍
Tugce123- Bsragrkan valla hiç fikrim yok kuzum ya kaset test bencede biraz gec cıkartıyor kandan idrara gecene kadar cünkü bilmiyorum nasıl oluyor erken gebelik testinde yanılmalar cok olmuş onu duydum ama zaten hamileysen net cıkar ikisindede yoksa zaten hiç cıkmaz 🥰
Tugce123- Bsragrkan dur kız belki sabah yaparım bi geciktiğimi göreyim sonra pişman oluyorum diyorum beklesene sen adetini hemen test yapıyosun negatifi görüyosun😂
Tugce123- Sevda-123 benimde bi var bi yok kafayı yicez😂 cıksada kurtulsak ama hiç beklemediğimiz anda gelecek 🙏❤️
Tugce123- Sevda-123 2 gündür cok duygusallığım var normalde sinirli olurum daha cok agır basar sinir yönüm kocam der keaşn yarın hastasın der hatta ama ben pamuk gibiyim sanki🙈🫠
MM5 Tugce123- canım inşallah hamilesindirde umut olursun banada sarı akıntı ben de var 5 gün önce kahverengi açık leke geldi sen de oldu mu? 2 gün var reglime dün son idrar testimide bitirdim negatif
Tugce123- MM5 valla canım kahverengi mi gördüm pembemi bilmiyorum ama dalgınlıgıma geldi gördüğümde o yüzden tam olarak gördüm diyemicem özellikle beyaz camasır giyiyorum bugün gene hep sarı akıntı oldu camasırım
Tugce123- Sevda-123 ayy belkide sabah birden agrım olcak hastalancam merakla bekliyorum sabahı normalde akşamdan başlardı bu agrı ama cuma cumartesi oldu sanki bugün bitti hiç hastalanma hissi gelmicek bidaha gibi hissediyorum ama inşallah sabah birden bire gelmez 😂
Tugce123- Sehrbnon12 yarın yapıcam gercekten insan çok etkileniyor negatif göre göre yarın gecerse reglim yapıcam büyük gün 🤭🤲