O zamanlar daha 3 aylık evliyim hem bebeğimiz olsun istiyorum hemde biraz daha zaman geçsin diye düşünüyorum. Bir gün cam silerken baş dönmesi oldu az daha camdan düşüyordum. Evin içinde sürekli baş dönmesi yaşar olmuştum. Sürekli bir yerlere çarpıyordum unutkanlık ona keza tansiyon sandım taki bir gün sabah bulantısıyla uyanana kadar… Kuzenimin ısrarıyla zorla test yaptım. Bir ay önce de yapmıştım negatif diye önemsemedim. Yoktur derken çift çizgiyi görünce ben şimdi napıcam diye ağlamaya başladım. Ailemden 27 saat uzaklıktayım. Nasıl bakıcam , ne yapmam gerekiyor hiçbir bilgim yoktu. Eşim hem istiyor hem biraz daha vakit geçsin diyordu. O ara borcumuz da çoktu malum düğünden çıkmıştık. Eşimin görevden dönmesini bekledim iki gün ama içim içime sığmıyordu. Eşim döndükten sonra bi kutuda ona bebek patiğiyle bir verince bu ne , alt komşunun mu diye soru sormuştu o derece inanamadı. 6 Haftalık hamileymişim. Kalp atışlarını duyana kadar gerçek değil sanıyordum. Ta ki o güne kadar. Şükür şimdi içimde kelebek gibi çırpınan güzel kızım kendini her şeyiyle belli ediyor. Sesime tepkisiyle , ben dans ederken tekmeleriyle, babasıyla sarılınca mutlu olduğuna yorduğumuz hareketleriyle. Sağlıkla gel Eylül Aselim. Güzel kızım. Daha yazdam satırlara sığmaz belki ama ben ona hissettiğim her şeyi her aynı defterime not ediyorum. Sağlıkla , umutla ,neşenle , güzel kaderinle mutluluğumuza gel taçlı kızım 🥲💜