alonee asliu_ engellesene ne cevap veriyorsun şu boş insana. Arkadaş kendince her bilgiye sahip herkese olumsuz yorum yapınca kendini iyi hissediyor
asliu_ alonee evet engelledim bile muhatap olmaya degmez boyle bir insanla negatif yorum yapmaktan zevk aliyor gerizekali
Nazsahin Villanelle ne kadar bencilce ve cahilce bir yorum olmuş bu inşallah kaldırırlar ne demek ya herkes o izni bekliyor kötülükle mi besleniyorsunuz anlamadım ki Gerçi gökten kemikte yağmadı ama neyse
Gulibikkk Bende 21+2 deyim dört gözle 24. Haftayı bekliyorum inşallah kaldırılmaz gerçekten çok üzülürüm 🥺
asliu_ Gulibikkk hic uzulme kaldırılmayacak insallah kendimizi negatif etkilemeyelim bebeklerimize yansiyor 🥰
1Gokturkannesi Şu an 28. Haftadayım izne çıkalı 4 hafta oluyor. 31 martta açıklama yapılacağını kim söyledi bende nisanın başında doğum için memlekete gideceğim de 3 hafta için dönmesi çok zor olur o yüzden merak ettim inşallah kaldırılmaz
asliu_ 1Gokturkannesi hastanede arkadaslardan duydum yarin idareye gidecegim raporumu vereceğim bunu da soracağım bence iptal edilmez oyle bir durum olsa bile siz canınızı sıkmayın rapor alırsınız Allah hayırlı doğumlar versin insallah
asliu_ mirage333 izin verilirse herkese verilir iptal edilirse herkesin iptal ediliyor sonucta :) arkadas bunlardan bihaber
Estrella asliu_ canım idari izin olduğu için cagırılınca gidilmesi gerekiyor ne yazık ki bu amirin inisiyatifinde bir izin biraz da ama gebeler icin musamaha gösteriyorlar genelde bilemiyorum ki şuan
asliu_ Gozi ben bugun hastanede hemşire arkadaşlardan duydum canim ama bence kaldırılmayacak idari izin cunku covid hala devam ediyor