Happybebegim Hndn44 ya testi ilk yaptigimda tek cizgi vardı simdi baya 3 4 saat gecti aradan cokk silik 2. Cizgi gozukuyor umutlanmalimiyim😢 yigitinannesiiiii d1e2n3i4z5 yigitinannesiiiii Kb_plt Gulcingezer Srdm
Kb_plt esradgn123 bende denemiştim ama bende negatif çıkmıştı kan testinde netleşince bir daha test alıp yapmadım
yigitinannesiiiii Happybebegim sıkma canını daha test yapma strese girersin adet gününün en az 5 gün geçmesini bekle😘😘
Happybebegim yigitinannesiiiii d1e2n3i4z5 ya bide 5 gun vardi reglme belkide cok erken yapmisimdir 😢 belirtilerimde vardı cünkü of cok moralim bozuldu ya
yigitinannesiiiii Happybebegim kuzum belirtiler bazsn pskolojikte olabiliyor ama bu şekilde kafana takıp moralini bozma
Happybebegim yigitinannesiiiii valla bozuk yenek kokusu burnumda hep ilk hamileligimde hep boyleydi pskolojik olmasin yaaa
Hndn44 Happybebegim ben 4 gün kala yaptım çok silik bir çizgi çıktı kamerada görünmüyordu bile ben anladım hamile olduğumu ama diğerleri dedi sana öyle geliyor diye 1 gün gecikti yaptım tam görünmeye başladı heves ettiysen yapabilirsin bence
Afra_123 Happybebegim ben korunmasız ilişkiden 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Siz kaç gün önce korunmasız ilişkiye girdiğinizi biliyor musunuz ? Yani genelde 12 14 gün sonra silik de olsa belki olur
d1e2n3i4z5 Happybebegim hayır umutlanma ben aynısını kendime yaptım hatta okadar sitres oldum ki o ay 10 gün adet olamadım , sakin ol unut ve adet gününün geçmesini bekle arkadaşım.