esmerrmm Kızceler böyle kasmayan donmayan mesela pubg oynarkende kasmayacak kamerasida iyi olsun guzel bir telefon önerirmisinz ayın başinda nasil olursa önerdiginiz telefonlardan birini almaya gidicem insallaahhhh 😄🤲
Azizinannesi2 esmerrmm redmi note serisi 8 9 tavsiye ederim eğer arkasına önem vermezsen poco X3 tavsiye ederim kaliteli teleofnlar ve kameralı çok iyi
UmutsuzPolyanna Eşimde note 9 pro var bende Samsung a51 kardeşimde note 8 var hepimizde çok memnunuz ama ben onların telefonu kullanmazdım çünkü çok ağırlar Samsung elimde sanki hiç yok gibi çok hafif benim ellerim narin öyle fazla yüke gelemez dndjdj🤣🤣 esmerrmm
esmerrmm Anneoluyorummmm şuanki fiyatini biliyormusun acaba bu telefonun icimde hep pro bir telefon var 😅
esmerrmm Bebiscann eşimin note 8 ama pro değil ona ragmen guzel . Seninki pro muş kim bilir nasil güzel 🤧😄
esmerrmm Azizinannesi2 redminin 10 seriside varya hani o yuzden 9 unda sknti yaşarmiyim acaba . Bide prosu daha guzelmidir . Sen bu konularda bilgilisin sana soram xjxj
esmerrmm UmutsuzPolyanna ooo sen oyle dersen benim ellerde minicik ozman taşıyamam 😆. Bendeki telefonda a30 gercekten hafifler
Mine_arslan esmerrmm iphone gibisi varmi canim ya😂sahsen ben buyuk konusmuyorum asla kullanmam apple dışında. Her telefonunuda kullanmisimdir. Simdiki iphone 11. Masallah yani telefonumla ayri bir ask var aramda😂
esmerrmm Mine_arslan ya ben iphone isteseydim iphone 13 pro proo isterdim sjjs onun icinde bi kac yil para biriktirmem lazim tabi 😄
guly1 Mine_arslan aynen böyle diyordum iPhone X kullanıyordum iPhone harici hiç bi telefon kullanmam aşırı konfor diyordum kiiiii telefonum birden bozuldu kapandı ve bir daha asla açamadık telefoncu da. Fiyatları da malum… Şu an xiaomi red mi den yazıyorum 😂😂 büyük konuşmuşum
Ebruvahitt Mine_arslan kesinlikle haklisim bende aşk yaşıyorum iphone 11esimin hediyesi muthis telefon👌😄
Azizinannesi2 esmerrmm oda güzel değişen yok sadece işlemcisi değişiyor ve arayüzü değişiyor o da güzel
esmerrmm guly1 aha benim istedigim telefon ama cok pahalıymış 😄 . Yakin zamandami aldin fiyati 7 bin galiba
guly1 esmerrmm şu an trendyolda var 5bine ben geçen sene Eylül ayı gibi almıştım 3bin küsürdü sanırım çok hatırlamıyorum 😍
Mine_arslan guly1 esim diorki sirf iphone takintimdan dolayi bozulsa nokia3310 alacakkis bana. Her telefonu alirim ama iPhone asla dior😀😅😂yav kullanamam. Samsung falan isterse en son model olsun benim bir iphone zil sesini duymam lazim😂bir elmayi gormem lazim arkasinda
esmerrmm Bebiscann valla aklima hic 8 9 pro gelmemişti ya suan icim bi yumsadi eşimi ariyamda baksin saol 😅😘
esmerrmm Guncem annémde oppo kullaniyor ama yanlis hatirlamiyorsam ekrani kendi kendine acip kapamiyormus onun haricinde bi sknti duymadim
esmerrmm tugbaacng ben bu samsun a lardan cikmak istiyom ya a10 kullandim simdide a 30 kullaniyorum ama allah var guzel telefonlar 😄