teletabi MelikeBatu71 evlendikten 4,5 ay sonra hamile kalmıştım. İkinci gebeliğimde istediğimiz ay olmuştu. Rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun🙏🏻🌸
Yigitinannesiyim MelikeBatu71 Evlendikten 4.5 ay sonra hamile kaldım korunmuyorduk olursa olur kafasındaydım takmak istemedim kafama 😄 Sürpriz oldu bize
MelikeBatu71 İlk deneme olmasına rağmen erken umutlandım bende sanırım 2 gün adet gecikmesi oldu test için gün sayarken adetim başladı , biraz hayal kırıklığı yaşadım ama olsun Allahım isteyen herkese hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin
Merveberill MelikeBatu71 geçen sene Mayıs ayında denemeye başladık ağustosta doktora gittik tahlillerimizi yaptırdık bi sıkıntı yoktu çok şükür ocak ayında hamile olduğumu öğrendim canım
MelikeBatu71 Merveberill maşallah canım ne güzel bende daha denemeye başlamadan bi kontrolden geçmek istedim gittim doktora sorun yok herşey yolunda denemeye başlayın dedi 1 yıla kadar sürebilir dedi folik asit kullanmamı söyledi sanırım herşey yolunda deyince bnde umutlandım hemen olur sandım ama nasip bakalım hayırlısı
Nistik 1 bucuk senelik evliyken istedigimiz 6 ay icinde Kist tedavimden sonraki ay direk hamile kalmiştim sonra düsuk oldu. 2 ay korunduk 3. Ayda korunmadan tekrar hamile kldm😂😂 MelikeBatu71
Merveberill MelikeBatu71 hiç beklemediğim bir anda oldu benimki de canım bizde ilk denemede hemen olacak sanmıştık ama olmadı her ay regli olduğumda çok üzülüyordum bu ayda olmadı diye çok şükür Allah nasip etti inşallah en kısa zamanda sende alırsın güzel haberi rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
MelikeBatu71 Merveberill Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Allahım seni de bebeğinle sağlıcakla kavuştursun 🌸