esmerrmm Ben xiaomi redmi niote 10 s alicam allah nasip ederse ama kafami karistiran birsey birsey var bu telefon yurt dışı garantili olan daha ucuz . Turkiye garantili olani daha pahali . Neden ve yurt dışı olanı alirsam sıkıntı yasarmiyin nasil bir sknti yasarim bilgisi olanlar bilgilendirebilirim 😚
Azizinannesi2 esmerrmm eğer konu fikir edinmek ise bence hiç alma çünkü garantisi yok onu gevtim sürekli imel atılması gerekiyor ve bir süre sonra o bile kapanıyor Parana yazık zaten o da dolar kuru ile geliyor en az tahminin 5 bin gidecek ve 5bine farklı marka kaliteli telefon alabilirsin naçizane fikrim
Hatice_gzr2505 esmerrmm bir süre sonra imei numarası istiyor canım telefon kapanıyor yüklemezsen aldıktan 6 ay sonramıydı neydi bir sorun yaşarsan öyle benim babam kullanmıştı ordan biliyorum imei numarası yükletmedi zamanı geçti oda üç ay falan açmayla uğraştı telefoncular başka da sorun yaratmadı
iki_melek_annesi esmerrmm Yurtdışından gelen telefon sağlam oluyor ama onunda açılması için pasaport gerekli ve 2 binlira ya yakın para alınıyor benim de eşim getirmişti öyle oldu yani telefoncu dan aldığın ne kadar güvenilir olur bilmem
Villanelle Elektronik aletler biraz şans işi. Yurt dışı garantili alıp sorun yaşamayabilirsin, yurt içi garantili alıp sorun yaşayabilirsin mesela. Ama benim tercihim her zaman yurt içi garantili olan olur
rkyycbnn iki_melek_annesi iphone için geceli o samsun ya da digerleri 200 TLye garantılı acılıyo pasaport olmadan
Azizinannesi2 esmerrmm imeli yurt dışı kayıtlı olduğu için yurt içi telefonun imeli atılması gerekiyor kullanman için eşim banada teklif etti dolar o zamanlar 8 9 lira iken bende alıyorsa yurt içi gerekiyorsa 2 3 ay daha beklerim dedim ve yurt içi aldım zaten haberim olmadan imeli süresi bitiyor ve aramaya kapanıyor rezil gibi bı durumun içine dusuyorsun kullanan çok olduğu için biliyorjm bende canım
kuzeymomss esmerrmm evet eliminde vardı öyle bir telefonu sürekli mesaj geliyordu telefonunuz şu kadar süre sonra kapatılacak indi atılması gerekiyor diye ayda bir imei attırıyordu bence hiç bulaşmayın 50 TL ye atıyordu telefoncular bide
esmerrmm Azizinannesi2 ayy valla.cok saol en onemli bilgi buydu bence 😅 üc bes kurus fazla.olsun yurt içi olsun
Azizinannesi2 esmerrmm aynen öyle zaten yurt içi olsun sağlam olsun hiç riske atma boş ver peki sorması ayıp ne kadar fiyat çıkardılar o telefon için 😁😁
esmerrmm Azizinannesi2 ya dun eşim soyledi ama yanlis hatirlamiyorsam yurt ici 7 bin yurt disi 4 bin . Peki kasmayan guzel bi telefon onerin varmi dur onada post acayim telefon onerisi diye 😄 yaz geliyor telefona cok ihtiyac var bebişleri civil civil cektigimiz fotolar gelsin 😁