Ozdemiryksl Betih03 folbiol 5 mg kullanma da gerisi sorun değil. Benim doktorum folidoce vermişti. İyi bir ilaç. 400 mcg folik asit ve dozajını hatırlamıyorum ama b 12 vardı içinde.
gamzebzk Betih03 benim doktorum neufolid demişti 3 aylık 45 tl aldım 9+1 haftalik hamileyim hamile kalmadan başlamıştım hala devam ediyorum içinde B6 B12 çinko vs vitaminler var dedi bunu önerdi aldim:)
Bittersweet Betih03 foliktrio kullandim ben digerleri kadar yogun degil icerigi gunde 3 tane iciliyor. Ama bu zamana kadar hic kullanmadiysan daha yogun olanlardan kullanman gerekir belki doktora sor istersen
detetedmom404 Muayeneye gidince doktorun yazar ben hamile kalmadan önce başladım hamileyken değiştirdi başka devam ettirdi hamileyken kafana göre ilaç alma sakın allah korusun hayırlı olsun☺️
Betih03 detetedmom404 canim dr soyledim hamile kalmadan once baslamistim ne kullanyrsan ona devam et dedi sadece bende inofolik kulknyrdm o yuzden hamile olunca acaba farkli mi kllnlyr diye kafama tklfi dgstrym dedim
deletedmom209 Busear bende folactive kullandım bünyem zayıf olduğu için doktorum onu verdi doktorum da bilir git folic asit al demeyi ama bi dünya çeşit var bünyeye göre değişiyor önermeyle alınacak bişey mi bu artık sitede neye şaşıracağımı şaşırdım
ozlemkrts Betih03 bende inofolic combi kullanıyodum hamile kalınca bıraktırdı Dr başka folik asit verdi
Betih03 ozlemkrts evet hamile kalmadan ince inofolikcombi kulknyrdm bende ne kulkanyrsan ona devam et dedi ama eve geldim arastrdm hamileikte baska ilaclar kullaniliyrmus o yuzeen kafam karisti
15mart Bende folic trio kullanıyor günde 3 defa ama bazı etrafımdakiler başka kullanıp 1 kere içiyor günde
Bitanesiii 15mart gebelikte alman gerekn doz 400 mg oldugu icin ve senin aldigin 3 tabletin toplami 400 mg ettigi icin 3 tane atmalosin yoksa ayni mg da tek tabletlr de var
Englishteacher Bana doktorum vermedi yani bi isim söylemedi ben de solgarın folacin olanı kullanıyorum.
Ozdemiryksl Ozdemiryksl Elfm Sedaahmet Evinaram Kızlar cevap yazdım da szinkileri görmemişim şimdi etiketledim☺️
Deryakaya1802 Betih03 ben hamile kalmadan doktorun önerisiyle neufolid kullanmaya başladım hiçbi yan etkisi de olmadı, hamileyim hala da kullanıyorum.içinde iyot Ve çeşitli vitaminler de var
deletedmom213 Betih03 vinalac kullanıorm. İçinde folik asit olduğu gibi multivitaminde Hamile kalmadan önce foliday kullandm hamile kaldıktan sonra doktorum bunu önerdi. Memnunum çünkü kan değerlerimde çok iyi çıktı multivitamin olduğu için