hills Neshaakin canım sen uykusuz gecelere erken başlamışsın . Hafif sırt üstü yat sırtına ve karnının altına yastık koy ben öyle rahat edebiliyorum artık
Neshaakin hills çok erken başladım ben korkuyorum o yüzden bakalım başıma daha neler gelecek diye. Denerim inşaAllah sağol canım benim
Deryanur Neshaakin Yani zor gercekten allah yardimcimiz olsun helede yolun basi ve.yolun sonu cok zor ilk 4 ay benimde kotuydu esimden tiksindim midem bulandi baktigim her yer bana pis geliyordu herseyden hemen koku aliyordum sersemdim yorgunluk hep vardi birde su son 1 ayim tuvalet su konusu insani yoruyor artik senin daha yeni insallah saglikla yolun sonuna gelilirz hepimiz
Ayseayse5664 Neshaakin gece kocamın uykusunu seyrediyorum hem imreniyorum hem sinir oluyorum 2kez tuvalete 2kez suya kalkıyorum bir kez ezana bir kez sıcak yüzünden uyumak mümkün degil
Edddaaa Neshaakin ben 29 haftadayım zor olacak tabi yani çok şükür zorluğuna ağırlığına, uykusuzluğuna çok Şükür binlerce kez, zor olacak tabi analık kolay değil, rabbim tüm zorluklarıyla olmayanlara da nasip etsin kucaklarını boş bırakmasın
Tase Neshaakin Merhaba internetde bakarsaniz görürsünüz emzirme yastigi diyorlar burda ben bacak arasina hem karnimin altina birde basimin altina kuyuyorum yastik niyetine bütün agriligi o tasiyor... 1 hafta öncesine kadar bende yatamiyordum ilk gebeligimden kalma 1 hafta önce cikardim kullaniyorum misil misil yatiyorum
Miss Neshaakin ya bende daha 16 hafta yeni bıttı ama sırtım kuyruk sokumunda hep ağrı başladı kaç gündür ayy allahım nasıl geçer sen sabır ver😞🙏
Nlyakts Neshaakin olsun canim napcan herkesin bu sureci atlatma sekli farkli kendine sikinti etme dusunupte
gonulcelen Neshaakin ay cnm o haftalarda ben müthiş rahatmışım sırt üstü yüz üstü her şekilde uyuyordum gel gör şimdi uyku nasıl haram kaburga agrısı sırt çekilmesi derken sabah karşı anca uyuyorum 😫😪
Candy_liz Neshaakin Gece sürekli uyanıyorum, uyandığımda da zor uyuyorum.. Zaten sıcağa hiç dayanamıyorum.. Yüzüstü zaten yatamıyordum bayadır, sırt üstü yatarken de ağrı giriyor bazen.. Sürekli sola sağa dönmek de uyandırıyor beni.. Napalım katlanıcaz artık 19+5’im ben..
Sinemira Neshaakin çok erken başlamış ya 😔 ben 33 teyim 31 den sonra çekmeye başladım uykusuzluk valla nerdeyse ağlayacağım değil gerçekten ağlıyorum bide üstüne huzursuz bacak sendromum eklenince kafayı yememek ne mümkün 😔
Sinemira Harunnisa sizin gibiyken eltim ben gibiydi o uyuyamıyorum diyordu diyordum ki valla ben uyku konusunda gamsızım çok rahat uyurum dişim ağrısa bile uyuyabilen biriyim diyodum ama gel ki 31 haftayı gördük ve ben uyku problemi çekmeye başladım güneş doğmadan uyku yok bugün sabah 10 da uyudum mesela 😂👏🏻
Harunnisa Sinemira evet bende iki gündür uyku problemi çekiyorum ne yapicam bilmiyorum uykuya cok düşkünüm nornalde uyumadan yapamam allah kolaylik versin hepimize