Neshaakin Aryen gün içinde rahatım ama geceleri ayrı işkence sabahları ayrı işkence. Bakalım inşaAllah gececek sabır lazım bol bol 😞
Neshaakin deletedmom213 hayır denemedim işe yaramıyo diyo kimisi ama kimisi de çok memnun kararsızım doğrusu
Bahar54 Nurbursa en azindan sonbahara giriyoruz havalar belki serinler ama ilerleyen haftalar yine de cok zorrr 😰
Deryanur Neshaakin allah yarfimcin olsun daha yolun basindasin canm 34.haftadayim ve daha zor oluyor inan son 2 3 ay
Harunnisa Birde kafa alti yastik cok önemli ilk baslarda alcak geliyordu hic uyuyamiyordum ama yastigin alcak geldigini hic anlamadim done döne bir hal oluyordum en sonunda bir yastik daha koydum sıkıntıdan bir baktim iyi geldi o gunden beri iki yastikla uyuyorum rahat ettiriyor deneyin belki faydasi olur
cennetkokusu Neshaakin 35+4'düz. Bir yatak odasındayım, bir oturma odasında. Sıcaktan bir de banyoda 😂😂
muhteriz Benim sorunum da uykudan çok nefessiz kalmak 27. Haftadayım şimdiden nefes nefese kalmalarım başladı özellikle yatarken sanki aldığım nefes bana yetmiyor. Oturmak işkence gibi geliyor her fırsatta uzanma ihtiyacı hissediyorum benim gibi olan var mı
Sakvsr Neshaakin eşim yatakta ben salonda yatıyodum öyle olmuyo aklım sende kalıyo dedi oturma odasında orta yolu bulduk ☺️ O köşenin bir tarafında ben bir tarafında yatıyoruz 😇 çok iyi anlayabiliyorum sizi
Nlyakts Neshaakin olsun canim napcan herkesin bu sureci atlatma sekli farkli kendine sikinti etme dusunupte
Ireem20 Rmrm Benimde 38. haftama kadar tek sevdiğim yer yatakti uzandığım an uyuya kalıyordum 🤣 Dogum yaptım şimdide yatak yüzü göremiyorum 🤣