Afraninanasi59 Ozlem2206 bacım gözün aydın ama hiç kurua bakma çok kıskandım 😂😂😂😂 ben ilk doğumumu 24 saate tamamladım Allah’ım İnşallah bende senin gibi dogurturum 2. Bebeğim bu çok güzel bir doğum yazmamissin tabbim hepimize böyle kolaylıklar versin
Sdashn Ozlem2206 ayyy maşallah canım darısı bizlerin başına inşallah 💓💓 peki normal doğum içim özellikle yaptığınız bir şey oldu mu hamilelik boyunca 🌸
Ozlem2206 Sdashn hayır canım hiçbişey yapmadım ama hep temizlik yapıyordum sürekli eğil kalk çok yaptım 9 aylıkken bile yerleri elimle siliyordum 😌
Nur123aa Ozlem2206 ayy mükemmel bir doğum olmuş gerçekten umarım bende böyle bir doğum yaparım normal doğum çok istiyorum inşallah dogururum 🙏
dilara_cinar99 Ozlem2206 Canım bu regl ağrısı sürekli mi yoksa arada mi geliyordu 🤷🏻♀️bu kadar kolay doğurmak için naptın 😅
Ozlem2206 dilara_cinar99 30.haftalardan itibaren günde birkaç kez o ağrı geliyodu gerçekten hiçbişey yapmadım 😅
Fadmet Ozlem2206 ay maşallah size hep hayal ettiğim gibi kolaylıkla olmuş. Benim de ilk doğumum olacak inşallah sizin gibi kolayca sağlıkla kavuşuruz biz de. Sağlıkla büyüsün bebişiniz 🤲🏻🧿😊
Ozlem2206 Sdashn canım ne isterse 😌 ben salamımı da yedim sucuğumuda hamburgeride 😬 sağlıklı demiyorum ama hamileyim diye öyle titizlenmedim herşeyden kararınca tükettim ama hergün mutlaka meyve ve süt kesinlikle yedim fix 😊
Ayse59A Ozlem2206 Maşallah, Allah bizlerede böyle kolay doğum nasip etsin böyle güzel şeyler okuyunca umutlu, mutlu oluyorum😍🌸
DilaraArslan07 Ozlem2206 Maşallah Rabbim uzun ömürler versin inşallah. Birşey sorucam tam açılma olunca da mı yırtılma falan oluyor dikişleri hissettiniz mi?
Ozlem2206 DilaraArslan07 tam açılma olunca normal doğum başlıyor zaten malesef oluyor yırtılma bayılttılar beni hissetmedim iç dikişim çok fazla benim dışarıdaki yarım parmak uzunluğunda sadece