atlasinannesiii 290392 Ben şuan iyi ki olmuşum diyorum inşallah ilerleyen günlerdede aynı şekilde düşünürüm. 🥲 sağ Salim kucağına al inşallah
atlasinannesiii -merve-5 32 haftalıkken hazırdı canım herşeyim nolur nolmaz diye erkenden hazır ettim
MNursel atlasinannesiii Allahım hayırlısı ve sağlıklısı ile büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 gerçekten çok pozitif bir hikaye keşke benimde hikayem böyle olsaydıda hala gözümün önüne gelmeseydi . Ben 2buçuk saat masada kalmışım kan kaybından vefat ediyormuşum hemşireler ağzındn kaçırdı çıktıktan sonra. Çıkıncada rüyamda ki gibi mi gözleri mavimi gamzesi varmı diye sormuşum 😅
Asyamy Benim de 24’ü yani yarın sezaryenim olacak ilk kez bir hikaye okudum 🌸🤩 sağlıkla büyütün bebeğinizi. Şu an nasılsınız? Çıkınca neler yediniz? Bir de süt inmesi için shotlar var ondan alıyor musunuz?
atlasinannesiii Asyamy Şuan çok iyi hissediyorum kuzum ilk ıhlamur ve bisküvi getirdiler ıhlamur içtim sadece sonra hemen nescafe içtim ardından çorba getirdiler çorba içtim bu arada bol bol su içiyorum rezene ve emziren anne çayı içtim hatta Türk kahvesi bile içtim 😅
elfdlgr bende bugün spinal anestezi ile doğum yaptım hiçbirşey yok kolay geçti derken yataga uzandm ve suanki omuz agrısıyla tanıştım çekilme gibi hissediyorum öncesinde önemsememiştim ama değilmiş yan etkisi buymuş meğer:(
Dark elfdlgr boynunuzu sıcak tutun öncelikle. Ve kesinlikle uzanmadan uyuyudun oturur şekilde. Başınız ağrımaz. Birkaç gün öyle devam edin. Uzandım yazmışsınız söylemek istedim
Dark atlasinannesiii Göğüslerinize biraz sıcak kompres yapın ovalayın. Hayırlı olsun sağlıkla büyütün 🌸
Momgirl16 atlasinannesiii benimde bugun epidural sezeryan dogumum oldu kendime gelince yazacagim mutlaka gözünüz Aydın canım allh anali babali büyütsün inşallah 🙏