Kızlar oğlum uyuyorken anlatayım dedim çünkü ameliyata giresiye kadar burda ki doğum hikayelerini okuyordum moral için. Bugün 22.03.22 için tarih almıştık. Aslında yatışım yapılasıya kadar gayet rahattım hiç korkum yoktu. Bu arada ilk hamileliğim. Beni almaya geldiler o an korku başladı nasıl ağlıyorum ama benimle beraber eşim annem kardeşim babamda ağlıyor. Sonra içeri girdim ameliyat masasına aldılar anestezi doktorum geldi yaptığı her işlemi anlattı burda yazılanları okurken herkes damar yolu daha çok acıtıyor demişti gerçektende öyle asla spinal iğnesini hissetmedim sonra ayağıma sıcaklık geldi o ara sondamı takmışlar onuda hiç hissetmedim. Doktorum geldi ayağımı kaldırmamı söyledi tabi ki kaldıramadım çünkü uyuşmuştum. Baş ucumda dünyalar tatlısı bi hemşire vardı biraz çekiştirmeler olunca benim kalbim çok hızlı atmaya başladı nefes alamadığı söyledim hemen bi iğne yaptı o an geçti zaten saniyelik bişeydi. Bebeği çıkarırlarken heyecan yaptım galiba ondan oldu. 3 4 dk içinde ağlama sesini duydum oğlumun ve gerçekten herşeye değer o an. Sonra giydirip kapıda bekleyen babasına götürdüler o an beni dikmeye başladılar hiç hissetmedim hatta o kadar uykum geldi ki uyuyacaktım orda.Sonra odaya geldim emzirmeye çalıştık ama malesef henüz bir damla bile sütüm gelmedi şuan biraz mama takviyesi yapıyoruz ara arada emzirmeye çalışıyorum. Bu arada 12.15te oğlum doğdu 12:35te odamdaydım. 3 4 saat sonra karnımda adet sancıları başladı asla dayanılmayacak gibi değildi zaten sürekli gelip ağrı kesici yapıyorlar bide o kadar çok ziyaretçi geldi ki onlarla konuşmaktan ağrılarımı unuttum bile. Saat 9da ilk kalkış için geldiler ve çok şükür aman aman bi zorlanma yaşamadım biraz başım döndü sadece oda içinde iki tur attım sondamı çıkardılar birazda kanamam var çok yoğun değil. 9dan beri 3 kere kendim kalktım yürüdüm desteksiz tuvalete gittim asla dayanılmayacak acılar olmuyor kızlar kendinizi kasmazsanız gerçekten harika geçiyor. Çok şükür ne baş ne boyun ağrım oldu. Bol bol su içiyorum kahve içtim hoşaf içtim ve çorba içtim henüz gaz çıkartamadım ama inşallah çıkarabilirim. Şuan tek sorunun sütümün olmaması oğlumda sürekli uyuyor zor uyandırıyoruz tosunu. Bide en son 3 gün önce ultrosanda 3.600dü ben bunu normal doğurmam diye sezeryan istemiştim ne kadar doğru bi karar verdiğimi anlıyorum çünkü benim tosun 4.100gr doğdu 😁 Sorularınız varsa alabilirim kızlar uzun oldu baya