Ezel1323 Zeynep0607 benim doktor hiç kesin konuşmadı ki adet duzensizligi oldgu için hiç kesin tarih vermedi doğum da Ekim sonu Kasım başı gibi dedi. Sonra devlete gittim o net söyledi şu hafta şu günlük gebesin diye.. benimde gündüz çok bulantım oluyor umarım kısa sürede geçer bulantilarimz
Ezel1323 Zeynep0607 ben özele gidiyordm 6.5 7 haftalık demişti o zaman iki üç jafta sonra gel demişti. 8 haftalıkken devlete gittim. Smdi ne zaman gideceğim kontrole bilmiyorm devletteki bir ay sonra dedi. biraz daha düşüneyim ikisinden birine giderim artık
Zeynep0607 Ezel1323 canım ben özele gidiyorum daha önce bir düşünün olduğu İçin haftalık çağırdı beni sürekli bugün kontrol olduk bir sıkıntı yok dedi nisanın 22 sine gel dedi artık o zaman da ense kalınlığına bakıcam dedi down vs ikili test ister belki de bilmiyorum Devlettekiler şu gün gel bugün gel demiyor Özelde de farklı bir durum yoksa 15 günde bir diyor
Ezel1323 Zeynep0607 aynen aynen 11. Haftadan snra ikili test istiyorlar bende 11. Haftada gitmeyi dusunuyorm o yuzden
Tubiiiiif @"Kedilitazeanne benimde kasık agrım cok var bel agrısı başladı kimr sorsam normal diyor bugün regl Olcak gibi agrı oluyor sizindemi öylemi yerleşme agrısı diyorlar inşallah öyledir sağlıklıdır bebişlermiz bu ara daha yeni 4+6 oldum
Melike-Aya Merhaba 6+2 haftalık hamileyim kalp atışı düşük dedi. Pembe akıntım var progestan kullanıyorum ama korkuyorum bu durumj yaşayan oldu mu