aysgl54 HGulsah ye ye afiyet bal olsun löp löp kilo yapsın evladına bende çok yiyorum ama bende baya minyon biriyim 36 haftalık benimde 2600 gram şuan bakalım doğuma kadar ne kadar olucak 😎🤷♀️
HGulsah aysgl54 ayyy amin canım benım 💜 Bende minyonum sensör görmüyor bazen beni o derece😂 İdeal aslında ama beni tatmin etmedi.Kücük Oglum da 2750 doğmuştu ama şimdi tosuncuk 9 yaşında aslında zayıf bebekler daha mı çabuk toparlıyor acaba
HGulsah iremcannn1907 Sütü çilekli yavrum seni sürekli 😂 Hiç de sevmem ama belki bi 50 100 300 gram aldırır onu da içeceğim 😂
iremcannn1907 aysgl54 son ana kadar herşey normaldi, öyle bekliyorduk. 41. Haftada nişanım geldi, sancım vardı. Ama malesef sıfır açılma. Sancıyı çektim açılmam takip edildi, ilerlemeyince bebekte kilolu olunca mecburi sezaryen oldum 🙈
iremcannn1907 HGulsah evet evet mutlaka iç 🥰 sade içemiyorsan kakaolu, çilekli sevdiğin şeyleri katıp iç 🥰
HGulsah aysgl54 gördüğüm tüm zayıf doğan bebekler 2 aydan sonra boğum boğum oluyor. Baya da bebek gördüm bu yaşıma kadar 😂
aysgl54 iremcannn1907 hmmm anladım bende bugün sordum boyum kısa benim 1.50 normal doğum yapabiliyor muyum diye doktorda genişliğe bağlı dedi uzun da olsan bişey varmış darsa riske atamayız dedi
Kelebekk-0307 aysgl54 benim boyumda kısa 1.55 ve normal görünüyor şu an doktorum hic boyun kısa normal olmaz filan demedi aksine çatın uygun hic sorun yok dedi.