Asseyda Kızlar bişey sorucam benim midem çok kötü yanıyor sanki sürekli açım yemek yiyorum yarım saat sonra çok fena kazınıyor bulanıyor gibi sizdede var mı ve ne gibi şeyler yaptınız geçmesi için bu arada 28 haftalık hamileyim☺️
Ayferu Asseyda 32 haftada başladı şimdilik sütle idare ediyorum ama çok kötü haftaya doktora ilaç yazdırıcam
Sakine38 Asseyda o mide yanması bende de oluyo bazen bulantı mi yanmami anlamıyorum 16 haftalığız bizde 🤔
powermom06 Asseyda bende 34.4 oldum ayni bende de durum.bu sorma … yasam.kalitem iyice dustu delirmemek icin zor tutuorum kendimi
Asseyda Karliozlem sütü yeni yeni içmeye başlayabildim şükür ama onunda faydası yok sanki midem de azıcık bi boşluk olsun mahvediyor
Asseyda Sakine38 inşallah canım benim daha kusmam tam geçmedi şimdiye kadar sade soda elma süt havuç zeytin çekirdeği dediler hepsini denedim. Önce geçiyo gibi ardından hemen tekrar başlıyor
Eymen-48 Yeşil nane ilk hamileliğimde yemiştim iki üç yaprak tazesinden yiyordum kesiyordu miğde yanmamı doğal hem
ZozanErkan Asseyda bende çok fazla şey denedim ılık süt ve sık sık azar öğünlerle yemek dışında hiçbir şey işe yaramadı umarım sizde de işe yarar 🌺