Mihriballim Serapcemre 🥰😘 doktorum cevap verdi haftaya başlatalım doğumu dedi bu hafta kendiliğinden gelmezse
Ayse_35 Mihriballim evet 37+2 olduk. Ama doktor ultrason %100 kiloyu doğru vermez dedi tahminen bu kiloda. Zaten fazla kilo beni tedirgin ediyor, 3kg geçsin yeter .
Melek3 Mihriballim tabi normal doğum çok iyi ama bebeğin gelişimi tam olmamış olacak kuvez durumu yaşarsn falan hiç tehlikeye atma derm 1 gün bir hundur bebeğin için
Mihriballim Melek3 kuvez vs söz konusu olsa doktor söylerdi 36 dan sonra normal doğum olarak sayılıyor kuzum hem 37 tamamladım artık 38 den gün aldım erken değil
Mihriballim Serapcemre 😀 kalktım temizlik yapıyorum ama nasıl bı baskı var belki fitile bile gerek kalmayacak 😀🙏
Lujoso Mihriballim evet ben de ünal beye gidiyorum kocaeli anneleri başlığında yazmıştım. 18 haftalık şuan🥰
Mihriballim Lujoso oy maşallah en güzel zamanları hamileliğin 🥰 Ünal bey en doğru tercih kesinlikle çok memnunum bende hamileliğimin başından beri Ünal beye gidiyorum ☺️
eslemsi Mihriballim yok sanci nst en ustlerdeydi ama ben hissetmedim aciklikta olmadi sezeryan oldum bosu bosuna 37de ben olsam kalkismazdim cunku olmazsa yine sezeryan olcaksiniz hem ugras bosa gidecek hem bebeyi erken alcaniz
Barannbebek Mihriballim bence doktorunuzu dinleyin, ben olsam ikinci kez sezeryan doğumdansa suni sancıyı tercih ederdim.
Mihriballim Serapcemre 😀😀 dün gece kaynar suya girdim zaten ama yok gelen giden yok 😀😀 eşimde gececi işten geliyor baygın baygın akşam işe gitmeden hemen önce kalkıyor hemen uyandırmam lazım 😀😀
Serapcemre Mihriballim ben yarm saat oturdum 7saat iş yaptm eşimle ilişki yaşadm ama çatı kemiklerim ağrıyordu açıldı mı ne 2cm açılma olmuştu😃önce olduysa da bilemem yani😃 ama o gün bayagı uğraştm sabah doguma gidicem die