kahvesever__ Gorkeminannesi bende o zaman görecem sanırım çünkü son utarasyona girecem daha girmiycem
user124578 kahvesever__ benimde öyle malesef dün yine gittim üç boyutluyu açtı karma karışık Silüet bile yok o derece elide yüzünde değil ama sanırım suratı arka tarafa bakıyor çikolata yedim gittim yine de fayda etmedi doktor dedi senin haftanda daha az önce baktım nasıl poz verdi ve gör fotoğrafı sanki karnının İçine girip cekmişler o derece net ve duruydu 🥲
Kubrailkan Bizim eliyle kapatıyordu en son gittiğimde bacağını çekmişti yüzüne 💆🏻♀️😅🙊 popişini gördük 😅 😬 inşallah 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var ozaman gosterir ne yapsak olmuyor bi çözüm yolumuz yok😅
Tugbayknmz kahvesever__ benim oğlanda aynı göstermedi yüzünü detaylıda bir gördüm 3 tane anca oldu gösterdiği şuan 39. Haftam biticek yine arkası dönük ve yüzü kapalı oluyor tatlı yemiştim birde tok karnına gitmiştim ben anca öyle göstermişti dürtmeyle olmuyor malesef
kahvesever__ Tugbayknmz tatlı yedim karnım tok gidiyorum yok beyfendi göstermiyor kendini birde 2 ellini koyor yüzüne
Yalova77 kahvesever__ ben de göremedim. Doğru düzgün bir fotoğrafı bile yok 🤷🏻♀️ Doğduğunda göreceğiz artık yüzlerini süpriz olacak bize☺️
Tugbayknmz kahvesever__ tek mi gidiyorsun yoksa eşinlemi benimki ilk babasına yüzünü gösterdi onsuz gittiğimde dönmedi bile ne zaman o müsait oldu gittik hep ona döndü 😃 bu ayrıntıyı unuttum nst bile eşimle konuşurken oynuyor yoksa tık yok paşamızda 😂 babacı şimdiden 🤷♀️
Fatma0 kahvesever__ ne yaptıysak olmadı göremedik 😂inatçı kız doktora gidince hareket bile etmiyor bizim prenses hanım 😂 korkuyor galiba doktordan anlamıyorum Kİ 😂😂 bir ara yüzünü plesantaya dayamıştı yine görünmüyordu sonra yine yüz kapamaya devamke etti süpriz olacak 😂
kahvesever__ Fatma0 sizin doğum yakınmış sağ Salim alın inşallah kucana süpriz olsun bakalım göstermesinler canları sağolsun
Sindar Bende 32 haftaligim ve her gidişim de yüzü kapalı bizim küçük beyin ..🙊bugünde bir umutla gittim görürüm dedim ama ne yazikki sırtı dönüktü yine 🤷