Ebruliii45 Merhabalar 5+4 deyim ve 3 gün önce lekelenmem oldu doktorum bu ilacı verdi sabah akşam alıyorum. Aranızda kullanan var mı? Kullanıp da kritik dönemi atlatan var mı?
Htcnal Ebruliii45 17de kısalık yuzunden baslatti doktor .Herhangi bir kanama,lekelenme yasamadim.Gunduz aptala cevirdigi icin dozumu almiyorum,gece yatarken aliyorum tek doz.
AysenSeker Ebruliii45 merhaba ben 12+6 ve ikiz. 10. Haftadan beri hergün kullanıyorum. Lekelenmelerim hala devam ediyor. Doktor parlak kırmızı kan görmedikçe endişelenme dedi. Ağır iş yapmıyorum. 👍🏻
Kedilitazeanne1 Ebruliii45 ben kullanıyorum yaklaşık 2 hafta oldu biraz baş donmesi yapiyo sersemlestiriyo uyutuyo biraz ve bir an önce bitsin istiyorum
tazebiranne_hg04 Ebruliii45 kullandım 1.5 aylıkken atlattım şimdi 4 aylığız gene kullanıyoruz kanamalardan dolayı düzenli kullanın inşallah birşey olmaz merak etmeyin
Nidakilic 3 kutu kullandım yerleşme zamanında, doktorum devam etmemi söyledi ama psikolojik olarak beni rahatsız ettiğini fark ettim ve bıraktım 18. Haftadan itibaren bıraktım şuan 30 haftalık oldum
Dilossh Bende lekelenme olduğu için başladım bir haftadır kullanıyorum leke kalmadı ama gündüz kullanamıyorum sersemletiyor aksamları kullanıyorum
ozgetoozge Haftadq hafif kahve lekelerim olduğu icin vermişti doktorum. Sadece gece yatarken iciyorum Suan 9+5teyiz lekerler daha yeni yeni bitmeye basladi.
Ereeen Kedilitazeanne1 bu yan etkilerden dolayı doktorum bana içme vajinafan kullan dedi ben öyle yapıyorum. Riskin yok ama kullan sen günde 1 adet dedi. Doktorunla görüş vajinadan devam et istersen
Aselinkooo 30lu haftadan sonra kanamam olduğu için kullanmaya başladım devam ediyorum hala. Ara lekelenmelerim oluyor. Doğuma kadar da kullanıcam gibi duruyor. Tüm yan kötü etkilerini yaşıyorum. Tüm gün mal gibiyim.
Mom-0 Ebruliii45 ben 7marttan beri iğnesini kullaniyorum.o kadar cok acıtıyor ki delik deşik oldum. 😞
Butterfly_13 Mom-0 üzülme canım benim her yerim delik deşik olmuş o zamn😂 göbeğime her gün kan sulandırıcı iğne yapıyom üç günde bir proluton Depot igne var progestana benzer onu kunlaniyom ve progestan kunlaniyorum hepimiz süzgeç olmuşuz 😂
Mom-0 Butterfly_13 göbek iğnelerimi saymiyorum bile. Hala göbektende devam ediyorum. Göbeğimde delik deşik oldu.göbektende Enox diye bir iğne kullaniyorum.Tüp bebek sürecinde zatn suzgec gibi olmuştum. Allah hepimizin yardimcısı olsun. Maddi ve manevi çok yıpranıyor insan.rabbim bebişlerimizi sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin 🤲 kimsenin emegi boşa cikmasin🤲
Butterfly_13 Ebruliii45 bende kunlaniyorum canim benimde düşük riskim çok yüksekti 3×2 kunlaniyorum yani günde 3 defa 2 şer tane alıyorum ek iğnesini yapıyorum rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah isteyen herekese de nasıp etsin inşallah 💮
Meri3220 Ebruliii45 4+2de kullanmaya başladım 5+3te kanama geldi aynı gün kanamam geçti ama 1 hafta 10 güne yakın günde 3 kullandım daha sonra günde 1 kullandım tam 27.haftaya kadar. Bir zararı olmaz yan etkisi çoksa fitil olarak kullan hem daha hızlı etki eder hemde hiç yan etkisi olmuyor geçmiş olsun canım
Ay0694 Ebruliii45 benim ilk 2 ay lekelenmem ara ara da kanamam oldu ..13+5teyim ve halen kullanıyorum..kanamam ve lekelenmem kesildi..doktorun sorun yok dediyse hic korkma ve stres olma canım❤️
Fatmanur__ Ebruliii45 bende ilk hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğimde vermişti hemen ama benim kanamam olmamıştı bundan önce bir düşüğüm olduğu için bu hamileliğimde güzel tutunması için verdi günde bir tane bende yan etkisi de yapmadı
Melekprenses Bende 6 haftalıkken başladım sabah akşam fitil olarak 9 haftalık olduk yarın kontrol var 12. Haftaya kadar kullanacaksın demişti doktor. Fitil olarak kullanınca da sersemlik yapıyormuş ben gün içinde hep yatıyorum halsizlik uyku tavan acaba etkisi varmı.. Ve artık yakmaya başladı fitil..
Eylul10 3 hafta her gün iğne olarak kullandım çok yağlı bir iğne olduğu için kalçalarım çok morardı. Daha sonra günde üç kere fitil olarak almaya başladım. Ağızdan alanlar doktorunuza danışabilirsiniz fitil olarak kullanmanın bir yan etkisi yok günlük hayatınızı etkilemiyor.
Memoli65 Ebruliii45 Ebruliii45 bende 12 haftadan beri kullanıyorum önce düşük riski şimdide erken doğum riski var 26 haftalık oldum halan kulaniyorum