2koftemom Duygudikicidkc 𝙜ö𝙧ü𝙣𝙙ü𝙜ü 𝙜𝙞𝙗𝙞 çı𝙠ı𝙮𝙤𝙧 𝙖𝙢𝙖 𝙗𝙪𝙣𝙪 𝙙𝙤ğ𝙪𝙣𝙘𝙖 𝙖𝙣𝙡𝙖𝙢𝙡𝙖𝙣𝙙ı𝙧ı𝙮𝙤𝙧𝙨𝙪𝙣 𝙗𝙚𝙣𝙯𝙚𝙙𝙞𝙜𝙞𝙣𝙞 𝙖𝙣𝙡ı𝙮𝙤𝙧𝙨𝙪𝙣 𝙪𝙡𝙩𝙧𝙤𝙨𝙤𝙣 𝙮𝙖𝙠ı𝙣 𝙘𝙚𝙠ı𝙢 𝙣𝙤𝙧𝙢𝙖𝙡𝙙𝙚 𝙠𝙪𝙘𝙪𝙘𝙪𝙠
gul-asln Ahahaha🤣 ablamda kendı bebeği için öyle diyordu ama küçücük burnu var o kadar güzelki ultrasona aldanma canım😀
eylulummmm @Duygudikicidkc benimki de kocaman gözüküyo canım bende bu çocuk niye boyle kocaman burnu var dedim eşimin burnu da çok güzeldir küçüktür benimki de küçük yani anlayamadım da herkes değişir dedi bende rahatladim simdi senin posttaki yanıtları görünce yüzünde çirkin gözüküyo bide ya :)
Mavi26 Duygudikicidkc bizim 2 hafta önceki kontrolde burnu kocaman dedi kimin burnu büyük dedi, eşim karadenizli ama burnu düzgün benim kemerli dalga geçtik falan. Cuma gördüğümüzde doktor fındık burunlu dedi 😁 bence ultrasonda biraz alakasız çıkabiliyor.
Aysunsumer Ultrason fotoğraflarını da atsanız keşke aynı problemi ben de yaşadım daha yeni çok canımı sıktı 🥺 çok garip duruyor bu arada nasıl fotoğraf atıyoruz yapamadım
Angel_ela1 Duygudikicidkc benim bebeğim de çok değişik duruyor ya ultrason kağıdında gördüğümde moralim çok bozuldu 😢 kafası upuzun burnu falan değişik
Duygudikicidkc Angel_ela1 çoğu kişi aynı durumu yaşamış sanırım ama suyun içinde oldukları için bence öle görünüyor sıkmayalım canımızı güzel olcak 🧡
Aysunsumer Duygudikicidkc https://imgyukle.com/i/E37ckc Başardımmm sizden de bekliyorum https://imgyukle.com/ buradan yapılıyor
Aysunsumer Duygudikicidkc Bu çok yakın ve evet ulturason yanılsaması olabilir içim hiç rahatlamadı 😅 benimkinin burnu önde gidiyor çok fenaa
Duygudikicidkc Aysunsumer ben de bilemedim ama baksana kuzu ne kadar garip duruyo benim ki senin ki daha küçük sanırım haftalık olarak koca kafalı benimki baba tarafına benzicek
Aysunsumer Duygudikicidkc Haftama yeni girdim üstelik minik bi anneyim 🤗 şuan limon kadar senin ne kadar oldu? Doktor ne söyledi bu konuda?
Duygudikicidkc Aysunsumer ben 26 haftalık canım doktor bişey demedi açıkçası benimde sormak aklıma gelmedi ama 19 nisan da birdaha randevum var eğer yine aynı görürsem sorucam bu sefer