gmzdtp Momomia muayene ücreti diye ekstra bir ödeme yok. 750tl nakit detaylı ultrason tek ücret. Kendi yeri var mı bilmiyorum, detaylı usg ye yeniköydeki kocaeli hastanesinde bakıyor👍🏻
hunilimom hunilimom @Yavruhamsi benim doktorum önerileri bunlardi canım ortalama fiyat 700-900 arası idi
Yavruhamsi hunilimom teşekkürler inceleceğim bende inşallah aklıma parama göre bir yer bulurum amin 😀
Yavruhamsi hunilimom bugün aktifi de aradım ücret öğrenmeye doktor sormaya uzmanlar ile aynı doktora yaptırıyorlarmış zaten doktorum uzmanlarda aktif daha uygundur diye oraya sorayım dedim yine olmadı 😅 mahsun bey varmış sadece ücreti de 800₺ imiş çok artmış fiyatları yav
hunilimom Yavruhamsi aktif de Eray bey var ben Nisan da yaptırdim 750 idi ama benim yaptırdım doktor 525 TL idi sen nerde oturuyorsun
Yavruhamsi hunilimom valla aradım sekreter öyle dedi Ramazan bayramından önce yaptıran bir tanıdık vardı ona da sordum tek mahsun bey var ona da 800₺ e yaptırdım dedi yine 🤷🏻♀️ Karamürseldeyim canım ben sen nerde oturuyorsun
Hazal_41 Sebiha hanımı önermem Medical Park Hastanesi’ndekini insanı üzmekten başka bişey yapmıyor başka bebeklerin örneklerini vermekten sizin bebeginize gecemiyor çok pişmanım Semih beye gitmeyip ona gittiğim için.
Aysemelek4141 Medicalpark perinatolog prof.dr.sebiha ozkan a gittim ve çok memnun kaldım,sizin soru sormanıza gerek bırakmadan herseyi tane tane anlatıyor, bebegin tüm organlarını tektek bize de gösteriyor birde o kadar ilgiliydi.